Tina Maze srčnemu izbrancu javno izkazovala ljubezen in videti sta zares zaljubljeno

Tina Maze srčnemu izbrancu javno izkazovala ljubezen in videti sta zares zaljubljeno (foto: Goran Antley) Goran Antley
18. 11. 2022

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze svojega srčnega izbranca pokaže bolj redko, a so zato takšni trenutki mnogim še toliko bolj zanimivi.

Tina Maze na svojem Instagramu svojega srčnega izbranca Andreo Massija le redko pokaže, zato se takšnih trenutkov njeni oboževalci še toliko bolj razveselijo.

Eden takšnih trenutkov je bil tudi nedavno, ko je Tina objavila nujno čudovito skupno fotografijo in zdelo se je, da sta videti zares sanjsko. V tej glamurozni podobi sta bila videti noro lepo in prav lahko bi se sprehodila tudi po kakšni od ameriških rdečih preprog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Mnogi pa so bili tudi presenečeni, ko so videli, kako se je Tina javno zahvalila svojemu srčnemu izbrancu, saj si čustva javno bolj malokrat izkazujeta. "Ta poseben moški ima veliko opraviti z mojimi smučarskimi uspehi in zdi se prav, da mu rečem hvala. Ljubim te!" je na svojem Instagram profilu zapisala Tina.

Vsekakor zelo lepo in mnogi so bili nad takšno potezo še kako navdušeni, videti sta bila zares zaljubljeno in vidi se, da živita pravo ljubezensko pravljico.

Preberite še: Takole nova izbranka razvaja moža pokojne Simone Weiss, mnogi mu zavidajo