Tina Maze TO priporoča tudi drugim v boju proti prehitremu staranju, njen nasvet je zlata vreden

9. 11. 2022
Deli
Tina Maze TO priporoča tudi drugim v boju proti prehitremu staranju, njen nasvet je zlata vreden (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša nekdanja smučarka vedno navduši s svojim svežim videzom, tako da se številni sprašujejo: le kakšna je njena skrivnost?

Tina Maze se je že pred časom poslovila od tekmovanj, a to ne pomeni, da je pozabila na šport - ravno nasprotno! Šele zdaj si je dala duška in se preizkuša tudi v drugih športih, kot so plezanje, surfanje, tudi smučanje na vodi ...

To so vse podrobnosti poroke Nine Osenar in tako zelo čustveno je bilo!

Na Instagramu je pred kratkim objavila posnetek, v katerem je razkrila, kakšen je recept za boj proti prehitremu (ali prezgodnjemu) staranju. No, moramo priznati, da se to njej več kot odlično obnese, saj je tudi brez trohice šminke videti kot mlado dekle in je prava naravna lepotica! V angleščini je povedala, da je športanje pravi način za boj proti staranju - in z njo se še kako strinjamo.

Rosvita Pesek pokazala, kaj jo je pričakalo v službi in iskreno opisala, kako se je ob tem počutila, ni ji bilo lepo

"Živjo. Slišala sem en lep rek o športu, ki pravi takole: Če se nočeš hitro postarati, se ukvarjaj s športom in se giblji," je sporočila Tina. Njeni številni sledilci so se takoj strinjali z njo in zaploskali njenim besedam.

Tina zdaj na vso moč uživa v svojem življenju v družbi partnerja Andree in njune hčerkice Anouk. Vsi trije se pogosto odpravijo na krajše izlete, ki jih najraje preživljajo sredi neokrnjene narave - tako v hribih in ob jezerih kot ob morju. Vedno pa najdejo kakšno športno aktivnost, v kateri se radi preizkusijo, in tako ohranjajo svojo odlično kondicijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave