Tina Maze v kopalkah: Takšna je danes njena postava in vsi so gledali le v njen trebšček in tukaj je razlog zakaj

31. 5. 2023
Deli
Tina Maze v kopalkah: Takšna je danes njena postava in vsi so gledali le v njen trebšček in tukaj je razlog zakaj (foto: Arhiv)
Arhiv

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze je tudi po koncu aktivne športne kariere še vedno v noro dobri formi.

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze je že vrsto let znana po svoji neverjetni atletski formi in vitki postavi. Kljub koncu aktivne športne kariere je Tina še vedno posvečena vzdrževanju svoje telesne kondicije in zdravemu načinu življenja. Nedavno je svojo odlično formo ponovno pokazala javnosti, ko se je pojavila v kopalkah.

Tina Maze je med svojo športno kariero blestela kot ena najuspešnejših alpskih smučark. Osvojila je številne naslove in postavila nove mejnike v svetu smučanja. Njena izjemna kondicija, moč in hitrost so ji omogočili, da se je izkazala na najprestižnejših smučarskih tekmovanjih, kot so olimpijske igre in svetovna prvenstva.

Po koncu svoje športne kariere se Tina ni ustavila pri vzdrževanju svoje forme. Še naprej je redno vadila in se posvečala zdravemu prehranjevanju. S svojim zgledom je navdihnila mnoge, ki si prizadevajo za zdrav življenjski slog in doseganje telesne pripravljenosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Nedavno je Tina presenetila javnost, ko se je pojavila v kopalkah in pokazala svojo vitko postavo. Njen izklesani trebušček je mnoge povsem navdušil in zdi se, da je dan danes še vedno v tako dobri formi, kot jo je kazala, ko je bila na vrhuncu svoje kariere, ko je osvajala številna odličja.

Poleg ohranjanja splošne fitnes ravni je Tina Maze posebej ponosna na svoj izklesan trebušček, ki ga je obdržala tudi po koncu aktivne športne kariere. Izklesan trebušček je pogosto povezan s trdim delom, disciplino in zdravim življenjskim slogom in tako ni srečno naključje. Mnogi so ga z občudovanjem opazovali in verjetno jih ni malo, ki bi si želele imeti enako postavo, saj je Tina zares prava lepotica.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.