Tina Maze v kopalkah: Objavila fotografijo z razkošne jahte in pokazala tisto, kar so vsi že dolgo želeli videti

1. 8. 2023
Deli
Tina Maze v kopalkah: Objavila fotografijo z razkošne jahte in pokazala tisto, kar so vsi že dolgo želeli videti (foto: Arhiv)
Arhiv

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze je tudi v športnem pokoju še vedno zelo aktivna in zdi se, da ji je zares lepo, še posebej pa obožuje dolga poletja, ko se lahko posveti družini in prijateljem.

Tina Maze, nekdanja alpska smučarka, je resnično ostala v formi tudi po koncu svoje profesionalne kariere. Njen trud se ji še kako obrestuje, saj pogled na izklesano postavo naravnost navdušuje njene oboževalce. Čeprav ni več aktivna na belih strminah, je ohranila svojo atletsko postavo, ki je bila značilna za njeno smučarsko kariero.

Njene ikonične črne bikinke, ki jih je nosila že pred časom, so še vedno v spominu mnogih. V njih je izžarevala naravno lepoto in samozavest ter bila videti neverjetno fantastično. Brez naramnic so bile še bolj seksi in so doprinesle k še bolj zapeljivemu videzu, ki je navduševal občinstvo. Njen čvrsti trebušček je bil prava paša za oči in je očaral mnoge, ki so si zapomnili ta zapeljiv detajl.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Tina Maze je s svojo lepoto, športnimi dosežki in karizmo postala prava legenda v svetu športa. Njeno vztrajno delo in predanost sta bila ključna pri doseganju uspehov na smučišču in tudi po koncu svoje kariere ostaja v središču pozornosti. S svojim zgledom in trdim delom je navdih za mnoge, ki se želijo ukvarjati s športom ali slediti svojim ciljem in sanjam.

Preberite še: Preberite še: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Njen brezhiben videz, skupaj z izjemno atletsko postavo, je dokaz, da se trud in nega izplačata. Njena samozavest in naravna lepota sta prav gotovo magnet za njene številne sledilce in oboževalce, ki Tino radi spremljajo tudi zdaj, ko je že nekaj časa v športnem pokoju.

Tina Maze je nedvomno zaznamovala slovenski šport in pustila trajen pečat v srcih mnogih navijačev. Njena karizma, eleganca in vztrajnost so lastnosti, ki jo še danes odlikujejo. Njen vpliv na šport ostaja močan, saj še naprej navdušuje z svojo prisotnostjo, njeni rezultati pa pri nas še vedno odmevajo.

Bonus video: ANA ROŠ STOJAN: "Kuhanje za najbližje je moje izkazovanje ljubezni."