Tina Maze: V veselem pričakovanju?

Tina Maze: V veselem pričakovanju? (foto: arhiv dm teka za ženske) arhiv dm teka za ženske
11. 7. 2016

Alpska smučarka Tina Maze je trenutno na začasnem premoru od belih strmin, zdaj pa so se pojavile govorice, da naj bi bila ena naših najuspešnejših športnic v veselem pričakovanju.

Glasne govorice smo preverili, odgovoril nam je njen dolgoletni trener in partner Andrea Massi.

Glede na to, da je Tina pancerje in smučke začasno postavila v kot, se številni sprašujejo, kaj zdaj pravzaprav počne. No, zagotovo nima nog v zraku in samo počiva, kajti sredi maja se ji je uresničila največja želja in javnosti je sporočila veselo novico. Končno je diplomirala, saj jo je že lovil bolonjski sistem ter tako postala profesorica razrednega pouka. Tudi to dokazuje, da ima Tina neizmerno rada otroke, česar pa sicer pred javnostjo nikoli ni skrivala. Nedavno se je tudi izkazala kot odlična promotorka naše države sredi italijanske prestolnice, Rima.Bolj pa skriva zasebno življenje in nerada govori o svojem ljubezenskem odnosu s svojim trenerjem Andreo Massijem. Je pa nekajkrat že izjavila in poudarila, da si zelo želi družine, želja po materinstvu pa v njej tli že vsaj deset let. Tudi njeni oboževalci bi ji iz srca privoščila novičko o sladkem pričakovanju, zato se redno pojavljajo govorice, da pod njenim srcem že raste novo bitje. Tako je tudi tokrat, saj nam je prišlo na uho, da se je 33-letnici tokrat le uresničila velika želja. Slavni par Maze-Messi smo seveda o teh govoricah tudi povprašali in preverili. Andrea Massi je želel, da se mu vprašanja pošljejo na njegov elektronski naslov in na vprašanje: "Do nas je prišla izjemno vesela novica, da je Tina noseča. Ker želimo novico osebno preveriti, nas zanima, ali je to res, da pričakujeta otroka?" je le kratko odgovoril: "Ne potrdim. Massi Andrea". S tem je vsaj za nekaj časa spet ustavil ugibanja o širitvi njune družine.

V široki majici na DM teku za ženske

Sicer pa se je Tina na dm teku za ženske, 28. maja, pojavila v široko nabranem črnem krilu in prav tako ohlapni beli majici, na njenem obrazu pa je ves čas sijal širok nasmešek. Zato ne bi bilo nič čudnega, če bi bil vzrok sladko pričakovanje. Kakorkoli že, več bo pokazal čas, Tini pa želimo še naprej sproščeno uživanje v začasnem 'pokoju' od belih strmin.

■ Nika Arsovski