Tina Maze zdaj povedala tisto, kar je pri njej že dolgo znano in zdaj vemo vsi

25. 5. 2023
Deli
Tina Maze zdaj povedala tisto, kar je pri njej že dolgo znano in zdaj vemo vsi (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze ne skriva, da je zares prava športna navdušenka, ki dan rada začne zelo aktivno.

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze je tudi po koncu odlične športne kariere še vedno ostala tesno povezana s športom, saj še vedno vsak dan preživi precej aktivno, kar ji daje energijo za cel dan in ne skriva, da so najlepša jutra tista, ki jih lahko začne s športom.

Tako je bilo tudi nedavno, ko je na svojem Instagramu zapisala: "Jutranji šport je najboljši šport, zdaj se dan lahko začne." Ob tem pa je pokazala tudi čudovito športno kombinacijo, še posebej pa rumena očala, ki so mnoge še kako navdušila in zdelo se je, da našo Tino le še pomladijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Mnogim se zdi, da je Tina v športnem pokoju le še bolj mladostna in ni skrivnost, da v novi vlogi, vlogi mame zares uživa. Njena mala princeska je vsak dan večja in zdi se, da je Tina najbolj srečna, ko ji lahko posveča svoj prosti čas in se z družino odpravijo na kakšen izlet ali pa zgolj uživajo v sladkem niču.

No, športni pokoj ji na vsak način dobro dene, saj je danes videti bolje kot kdajkoli prej, z družino pa radi tudi veliko potujejo in si z avtodomom odpravijo tja, kamor jim srce poželi.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.