Tina Petelin gazila po sotekmovalkah

3. 11. 2014

Tina Petelin izpadla iz šova TOP4 s Tjašo Kokalj. Tekmovalke so se bale konkurence.

Tina Petelin, ki je že od samega začetka med tekmovalkami veljala za veliko favoritko, v oddaji TOP4 s Tjašo Kokalj, ni pokazala vsega kar zna. "Enostavno je prekopirala oglas iz revije, na čimer smo bili še posebej presenečeni," je povedal žirant Nejc Orel.

Tina sama zase še vedno pravi, da je bila ideja za tiskani oglas njena in da oglas ni bil prekopiran. "Prepričana sem, da to ni bil razlog za moj odhod iz oddaje," je povedala Tina. "Tisti dan sem imela enostavno zelo slab občutek in zdelo se mi je, da se bo nekaj zgodilo," je dodala. Tina, ki do same razglasitve ni vedela, kar je njen razlog za odhod, je bila na koncu vidno razočarana nad odločitvijo Nastasje, ki je glasovala za njen odhod.

"Vedela sem, da bo Anita izločila mene, nisem pa pričakovala, da se bo tako odločila tudi Nastasja. To me je zelo presenetilo, saj sva se veliko družili in je dajal vtis 'prijateljice'. In čeprav smo se občasno pogovarjale o izločevanju, nisem vedela, da bo to doletelo ravno mene." In kaj je bil po njenem mnenju razlog za odhod? "Morda sta me dekleti izločili zato, ker sem bila preveč v ospredju in preveč dominantna. Če bi želela ostati v boju za sanjsko službo, bi verjetno morala biti manj zgovorna in se držati bolj v ozadju, tako pa so me moje pozitivne lastnosti na koncu stale uvrstitve naprej. Verjetno se tekmovalke bojijo take konkurence."