Tina Petelin: Poslavlja se od manekenske kariere

Z miss Latvije sta postali dobri prijateljici. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
15. 8. 2011

Lepotica Tina Petelin se je pred kratkim vrnila s svetovnega izbora Miss exlusive of the world, ki je potekal v Turčiji. Povabilo je sprejela, saj je bil tovrstni podvig zadnji v njeni manekenski karieri. Zdaj se umika v poslovni svet.

“Eden izmed soorganizatorjev tega lepotnega tekmovanja, ki je hkrati soorganizator tekmovanja za miss sveta, me je povabil na ta lepotni izbor, ki je potekal v Turčiji, natančneje v Izmirju. Lepotnega tek­movanja so se udeležila dekleta iz 40 različnih držav po svetu in punce smo v Turčiji preživele 10 čudovitih dni, ki so se vsem vtisnili v spomin. Bilo je tudi naporno, a ne tako, kot je bilo na izboru za miss sveta. Punce smo se tudi zabavale, se družile in seveda udeleževale različnih dogodkov,” je povedala Tina. Na svetovnem izboru je Tina spletla nova prijateljstva: “Miss Latvije, ki je bila 1. spremljevalka na izboru, je postala moja dobra prijateljica.” Med 16 finalistkami pa je bila tudi sama. “Tega, da se je Slovenija uvrstila v finale, sem bila zelo vesela, saj na tem lepotnem izboru ni bilo pretirane kuhinje,” še doda.

“Za nastop sem se odločila predvsem zato, da se preizkusim na še enem svetovnem tek­movanju, spoznam nove prijateljice in odidem na zadnje poletne počitnice.’’ Po tem izboru je Tina začela delati v novem podjetju, v katerem se trenutno uvaja. “Ker bom kmalu zaključila magistrski študij na EPF, je zdaj na prvem mestu služba, in ne več manekenstvo. Seveda se bom tu in tam mogoče še sprehodila po modnih brveh, a bo tega vedno manj, saj imam trenutno druge prioritete v življenju. Čeprav sem v Turčiji dobila različne ponudbe, se bom zdaj poskusila malce odmakniti od lepotnih tekmovanj in medijskega prostora, se posvetiti v prvi vrsti študiju in službi, poleg tega pa uživati življenje in se posvetiti sebi.”

Nova Story že v prodaji

Story