Tina Semolič (Big Brother) ostaja v marketinških vodah

Tina Semolič (Big Brother) ostaja v marketinških vodah (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
27. 10. 2015

Postavna dolgonoga lepotica Tina Semolič iz Kopra je nepozaben medijski obraz iz prvega resničnostnega šova pri nas – Big Brother. Pred leti je Slovenijo čez noč zapustila in se odpravila v tujino, kjer je bila leta medijsko dejavna na več področjih – od televizije pa vse do močnih marketinških vezi pri različnih podjetjih in ustanovah.

V letošnjih jesenskih dneh je popolnoma spremenila svoje poslovne načrte ter se vrnila v Slovenijo. Pred časom nam je v reviji Nova razkrila vzrok svoje odločitve, da se vrne domov: "Vrnila sem se zaradi družine. Kar nekaj let sem preživela v tujini, tako v Italiji kot Španiji. Prišla sem domov, nazaj na slovensko obalo. Dom je le dom! Razkrijem lahko, da sem delo že dobila, delala bom namreč za neko ljubljansko podjetje. Za to, da ostajam v Sloveniji, je glavni razlog družina," je bila jasna Tina, ki pa nam je tokrat skozi pogovor bolj podrobno razkrila svoje poslovno družinske projekte prihodnosti.

"Trenutno sem zelo angažirana glede družinskega butika Elle, ki ga imamo v Kopru. To ni samo trgovina, kjer ženske vseh generacij lahko najdejo nekaj posebnega in unikatnega zase, ampak jim pri stiliranju tudi pomagamo. Nobena ne gre ven brez našega nasveta in ideje, kako naj kaj nosi," pove Tina, ki je dejavna od jutra do večera, ter doda: "Naš butik postaja pravi ženski kotiček na Obali, kjer ženske rade zahajajo in se zelo dobro počutijo. Kavica, sok ali pa kozarček dobrega vina nikoli ne manjkajo, kajti to je pika na i celotni preobrazbi. Družinsko smo vse ženske tako zelo ponosne na ta modni kotiček, ki ima prav posebno mesto tudi v mojem srcu. Moje področje v butiku je marketing, zato se zelo trudim, da so stranke obveščene o vseh novostih in ponudbah."

Poleg dela v družinskem butiku Elle je Semoličeva poslovno dejavna tudi pri enem od ljubljanskih podjetij, kjer po navedbah skritega vira deluje na področju marketinga. "Podjetja ne bom omenjala. Delovala bom v smeri marketinga in bila dejavna ne samo pri nas, ampak tudi v tujini. Moje delo bo povezano s svetovnim trgom ter številnimi potovanji, ki bodo seveda poslovna," nam razkrije Semoličeva, ki je v tej smeri še vedno zelo skrivnostna.

Značke: Tina Semolič