Tina Semolič: S fantom uživa na zasebni plaži!

Vir: Lea
13. 8. 2009

Seksi Primorka vroče dneve namenja predvsem šoli in novim projektom v okviru meseca oblikovanja, ki bo oktobra. Čeprav je do takrat še nekaj časa, se bo zagnano predala ustvarjalni vnemi.

Tina se je pred nekaj časa umaknila medijem in očem javnosti ter se popolnoma zakopala med knjige. Vidimo jo lahko le na kakšni modni reviji, kjer samozavestno in profesionalno opravlja svoje delo. Lepotica je na modni stezi v popolnoma drugačni vlogi kot na ulici, kjer jo opažamo sproščeno v družbi svojega najdražjega.

To poletje bosta preživela stran od oči javnosti na kakšni zasebni plaži, kjer parček ne bo izpostavljen nadležnim pogledom.

‘’Zadnje čase nimam veliko časa in ne berem rumenega tiska. Če pa je kakšna razgaljena lepotica ulovljena na plaži, zagotovo vem, kako se počuti in kako je bedno, ko te nekdo fotografira na plaži v trenutku, ko misliš, da imaš vsaj malo zasebnosti.’’ Prav to se je Tini zgodilo lani in zaradi tega je zdaj še toliko bolj previdna.

V odlični formi

Tina je še vedno pravi magnet za moške oči, a postavna Primorka je že nekaj časa v resni zvezi. Verjetno je tudi to razlog, da je videti veliko bolje kot na začetku kariere.

‘’Zadnje čase jem veliko sadja in zelenjave,’’ doda Tina. Na srečo pa ima tudi dobro gensko zasnovo, tako da z malo truda obdrži vitko postavo. ‘’Že dolgo ne počnem nič posebnega, res pa je, da razmišljam o tem, kako se bom po poletju posvetila tudi športu.’’

Njeni trenutki

Vseeno pa se za Tino najdejo trenutki na plaži, ko se brezskrbno vrže v morje. Prav tako je od skoka v morje ne odvrne misel na življenje globoko pod vodo.

‘’Na splošno se ne kopam prav veliko. Ko pa se, se zagotovo na varnem mestu, kjer me ni strah raznih morskih psov in podobnega.’’ Na srečo jih v Jadranskem morju ni toliko, da bi se jih kopalci morali bati.

‘’Morske globine in njenih skrivnosti se že od nekdaj bojim, vendar me istočasno ta tesnoben občutek privlači,’’ nam zaupa lepotica. Njeni strahovi pa se skrivajo tudi v drugih stvareh …

‘’Privlačijo me grozljivke. Ampak realne, ne tiste, ki temeljijo na podlagi znanstvene fantastike. Za strah, ki ga imam pred kakršnokoli stvarjo, si rečem, da je plod moje domišljije. Vse je v moji glavi in odšlo bo mimo. Že v naslednjem trenutku nanj pozabim.’’

Tudi Tina se je kot majhna deklica bala teme in nevidnega strica. ‘’Zanj mi je sestra govorila, da prihaja vsako noč.’’