Tina Semolič: S prijateljico na potep po Milanu

Vir: Story
9. 10. 2009

Največja italijanska modna prestolnica podnevi ponuja mestni vrvež, ponoči pa se spremeni v priljubljeno stičišče druženja mladih in starih. Sploh v času milanskega tedna mode je bilo živahno. Pravi utrip Milana je doživela tudi Tina Semolič.

Plavolaska Milana pravzaprav še niti ni dobro potipala, saj ob koncu tedna večino časa preživlja v telovadnici, kjer se skupaj s preostalimi shedinami (plesalkami, op. p.) uči novih plesnih vragolij, ki jih lahko spremljamo v oddaji Quelli che il calcio na italijanski televizijski postaji Rai 2.

“Vsak večer do zdaj sem bila preveč utrujena, da bi šla odkrivat nočno življenje in čare Milana. Pa čeprav sem si že nekajkrat zaželela tega.” A vsaka stvar pride ob svojem času. Tako je tudi naneslo, da se je Tina srečala s prijateljico in stilistko Majo Lazar, ki je imela priložnost svoje delo opravljati v zaodrju prestižnega milanskega tedna mode.

“Z Majo sva si privoščili večerno kramljanje in se podali na ulice Milana, da se sprostiva in od vsega skupaj malce oddahneva. Seveda med pohajkovanjem nisva izpustili nobene modne izložbe in zadnje modne smernice sva z veseljem pokomentirali,” pove plavolaska.

Nova Story že v prodaji

Story