Tina Semolič: Vroča zabava na magični Ibizi!

Vir: Story
7. 8. 2009

V okviru delovnega potovanja je moč in magičnost Ibize pred kratkim doživela tudi plavolasa manekenka Tina Semolič.

Divje, divje in še enkrat divje. Ob najinem snidenju ne skriva navdušenja in presežkov ob obisku otoka, ki je od španske obale oddaljen manj kot sto kilometrov. Tina je na Ibizo odšla v okviru sodelovanja naše modne agencije z eno izmed svetovno najbolj znanih verig diskotek Pacha. Ta zajema kar 22 klubov na najelitnejših lokacijah po vsem svetu, najprestižnejši klub pa je nikjer drugje kot na Ibizi.

“Takšne stvari ti resnično zlezejo pod kožo. Šest dni bivanja na otoku sem doživela kot nekaj res neverjetnega. Tam življenje poteka drugače, ljudje živijo za danes, in ne za jutri, da o celotni organizaciji sploh ne govorim. Za vse manekenke, ki smo bile na otoku, je bilo maksimalno poskrbljeno. Tudi če bi hotela najti nekaj, kar je manjkalo, vam priznam, da bi se ugriznila v jezik. Plaže so fantastične, imele smo svojega varnostnika, ves čas te spremljajo tudi mediji, predvsem na modni reviji, ki je potekala v prestižnem hotelu Pacha,” še vedno pod vtisom dogajanja na otoku, kjer so dovoljene tudi razvratne misli, opisuje navdušena Primorka.

Dejstvo, da je na Ibizo odšla sama, ni zmotilo nikogar, niti njenega spremljevalca, saj si seveda zaupata. Bolj sta bili v skrbeh njena mama in plavolaska sama, saj se je prav med potovanjem tudi na otoku v Sredozemlju pojavila nevarna oblika gripe.

“Pred odhodom smo se punce zares dobro pripravile na to, saj nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. In seveda, v tebi je malce tistega strahu, kaj če se to zgodi prav meni. No, ob našem prihodu se je vse izkazalo za malce prenapihnjeno. Ljudje na Ibizi sploh ne vedo, da je po svetu takšna panika glede te gripe. Večina niti ni vedela, da je gripa prisotna na otoku. So flegmatiki, sploh se ne obremenjujejo, ampak živijo za žur,” pove in doda, da se človek hočeš nočeš ob tem zares sprosti ter pozabi na vse - tudi na morebitno nevarnost hude bolezni.

Vsa dekleta so tako domov morda prinesla le kakšen dan ‘težko’ glavo, saj se je slab teden dni (predvsem ponoči) na otoku nenehno dogajalo. Tina je tako dobila še eno potrditev, da je poklic manekenke odlična stvar, ob koncu našega klepeta pa je v smehu le še dodala: “Kako bi bilo lepo, ko bi vse modne revije združevale prijetno s koristnim.”

Domen Mavrič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story