Tina V. Cavazza: Zaradi ločitve hira

12. 5. 2010 | Vir: Lea
Deli
Čeprav sta  se ločila, sta bila le nekaj dni po ločitvi že opažena na skupni prijateljski kavici.

Mnogo slavnih nekdanjih zakoncev se je odločilo, da bodo po poroki ohranili svoje prijateljstvo in med njimi sta tudi Tina Vrhovnik Cavazza in Sebastijan Cavazza, ki sta se odločila končati svoj zakon.

Tudi tisti, ki nekdanja zakonca Cavazza dobro poznajo, so bili nad novico, da je njunega zakona konec, presenečeni. Medtem ko se je igralec zavil v molk in izjav glede tega, da je sveže samski, ne daje, je Tina o boleči odločitvi spregovorila v intervjuju za revijo Story. Potem pa se je tudi ona za nekaj dni umaknila k bratrancu, ki dela in živi v Beogradu, in tam je v ožji družbi prijateljev praznovala svoj 34. rojstni dan. Ena izmed njenih prijateljic nam je zaupala, da je sicer že tako vitka Tina zaradi stresa še bolj shujšala.

“Lahko rečem, da je Tina s svojo odločitvijo že pomirjena in stvari se obračajo na bolje. Na srečo ima tudi ogromno dela, saj posel v njenem salonu T Spot kar cveti in tako se zamoti, da ne razmišlja preveč o zadnjih šestih mesecih, ko je bilo zares zares hudo,” se še spominja. Omenjena prijateljica nam je namignila, da se želi na vsak način izogniti pranju umazanega perila v javnosti in da si nikakor ne želi postati tako razvpita ločenka, kot sta to Urška H. Čepin in Saša Einsiedler.

Po vzoru Borisa in Oriane

Ker toliko skupnih let in ljubezni ni mogoče izbrisati kar čez noč in tudi razlog za ločitev ni bila tretja oseba, sta se Tina in Sebastijan odločila, da bosta ohranila prijateljstvo. Odličnega vzornika ima Sebastijan v svojem očetu, priznanem igralcu Borisu Cavazzi, ki je z nekdanjo ženo Oriano v dobrih odnosih. Po zadnjih informacijah celo stanujeta skupaj in se trudita, da bi imel njun sedemletni sin Aleksander kar najlepše spomine na otroštvo.

Tina in Sebastijan sta se, čeprav že nekaj časa ne živita skupaj, pred časom udeležila odprtja razstave slik Sebastijanovega pokojnega brata v Koprski galeriji konec marca. Tam z ničimer nista pokazala, da je med njima karkoli narobe. Da sta zares ostala v prijateljskih odnosih, nam je potrdilo kar nekaj njunih skupnih prijateljev. Pred dnevi pa sta bila opažena tudi v enem izmed svojih najljubših ljubljanskih lokalov, kjer sta skupaj spila kavico. Vzdušje ni bilo prav nič naelektreno. Celo nasprotno. Sproščeno sta se pogovarjala, Tina pa se je v nekem trenutku na ves glas zasmejala.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan