Tina Zajc nam je predstavila hčerko Luno

Tina Zajc (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
31. 1. 2014

Letos mineva dobrih 11 let, odkar je Tina Zajc (zdaj poročena Benda) osvojila naslov najlepše Slovenke. Pred nekaj leti se je iz javnosti umaknila, postala inženirka geologije in si zgradila družino, ki jo je lani septembra razveselila hčerka Luna.

"Kar ne morem verjeti, kako hitro je šlo mimo desetletje. (smeh) V tem času sem doštudirala in postala inženirka geologije. Največje spremembe pa je v moje življenje prinesel Tilen," pove Tina, ki je s svojim partnerjem ljubezen kronala tudi s poroko.

"Tilen je moja skala. Zakon pa se nama ravno v današnjem kriznem času zdi morda še bolj pomemben. Imeti nekoga, ki je vsaj na poročni dan verjel, da si ti pravi zanj in da te želi imeti ob sebi vse življenje, je neprecenljivo."

Pred kratkim je zakonca Benda osrečila prvorojenka Luna, zato nas je zanimalo, kako se je Tina znašla v materinski vlogi.

"Uh, prvi mesec je bil najbolj 'divji'. Zdaj res zelo, zelo, zelo spoštujem mame samohranilke. Brez pomoči bi sicer zmogla, a bi bila povsem izčrpana. Tako pa sem lahko poskrbela tudi zase. Zelo so mi z nasveti pomagale prijateljice," pravi nekdanja miss Slovenije, ki nam je zaupala tudi, kako izgleda dan z Luno.

"Zbudi se med pol 6. in 7. uro. Ko pojé, včasih zaspi še za dve uri, zadnje čase pa ne. Je zelo radovedna in želi, da se dogaja. (smeh) Pozornost zahteva ves dan, tako da se veliko igrava, gleda me pri kuhanju, peljem jo na sprehod. Pogosto tudi dvakrat na dan, da vsaj malo zadrema. Zvečer pa zaspi med 22. in 23. uro. Je pa tako: ko že misliš, da si ugotovil, kaj otroku prija, je naslednji dan vse drugače. (smeh)"

O podrobnostih s svojega poročnega dne, poteku nosečnosti in načrtih glede vzgoje, je Tina spregovorila v intervjuju, ki ga lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 06/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 06/2014

Story Story 06/2014, od 29. 01. 2014