Tinca postaja kot Savina Atai?!

Tinca Vomer (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
8. 7. 2013

Če se je kdo vidno spremenil pred očmi javnosti, se je 100-odstotno zagotovo Tinca iz Gostilna išče šefa. Tja je šla kot punčka, ven je prišla kot prava baba!

In pri tem se ni ustavila – najprej je poskrbela za bolj seksi videz, nekoliko shujšala in posušila mozolje, zdaj pa se je spravila še na svojo notranjost.

No, duhovnih tečajev še ne obiskuje, je pa temeljito spremenila prehrano. Če je še pred kratkim v njenem trebuščku pristalo skoraj vse, kar je imelo na etiketi oznako 'hrana', pa zdaj uživa predvsem sveže sadje in zelenjavo.

Še več, nekateri trdijo, da je njena vzornica Savina Atai, komentatorka v istem šovu, kot je bila Tinca, in je prava specialistka za superživila. Ta je odkrila tudi Tinca, ima pa tudi že svoje najljubše!

"Obožujem superživila Food&Living in iz njih znam ustvariti vse, kar si zamislite," se je v trenutku spremenila še v biznis žensko.

Pred kratkim smo Tinco ujeli tudi z novo ljubeznijo. Kdo je njen novi fant, izveste v novici Tinca Vomer: Shujšana in zaljubljena!