Tinca Vomer: Shujšana in zaljubljena!

Vir: Lea
4. 7. 2013

Najbolj simpatična tekmovalka iz resničnostnega šova Gostilna išče šova Tinca Vomer je zaljubljena! Sicer sama o tem modro molči, a fotografije na njenem Facebooku so zelo zgovorne ...

Tinco so gledalci resničnostnega kuharskega šova spoznali kot nekoliko sramežljivo, a vedno nasmejano dekle. Poleg tega jim je prirasla k srcu, ker je bila mozoljasta, nekoliko debelušna, saj se je s tem marsikomu zasmilila, zagotovo pa se je kdo tudi poistovetil z novodobno Pepelko.

Potem pa je nenadoma začela skrbeti zase – najprej je poskrbela za svojo zunanjost, shujšala za nekaj kilogramov in odpravila mozolje, pozneje pa poskrbela še za super počutje s smoothieji iz superživil Food&Living, ki jih zna pripraviti tudi sama.

Med drugim jih je pred kratkim delala v enem izmed lokalčkov v Domžalah in čeprav je tisti dan lilo kot iz škafa in je padala celo toča, to oboževalcem Tinčinih zdravih smoothiejev ni preprečilo, da se ne bi pripeljali v Domžale in nazdravili s simpatično Korošico.

Ima piflarja?!

Čeprav je Tinca vedno zatrjevala, da se spravlja v red izključno zaradi sebe in svojega dobrega počutja, predvsem pa samozavesti, pa smo jo ves čas imeli na sumu, da to počne tudi zaradi novega fanta. In nismo se zmotili! Pred kratkim je namreč eni od svojih prijateljic zaupala, da je srečno zaljubljena, fotografije s svojim novim fantom pa deli tudi na svojem Facebooku!

"Njen fant, s katerim sta skupaj vsaj od maja, mogoče pa tudi že dlje, je Tadej Kokovnik iz Maribora. Je pa bolj piflar, Tinca mi je povedala, da je računalničar po poklicu," nam je še zaupala njena prijateljica.