Tine Kocjančič se rad spomni na očeta

Tine Kocjančič se rad spomni na očeta (foto: Alpe) Alpe
Vir: Lady
14. 9. 2018

Svetovno priljubljen slovenski didžej Tine Kocjančič, vsem ljubiteljem elektronske glasbe bolj znan pod imenom Valentino Kanzyani, se po številnih glasbenih obveznostih po svetu na sproščen oddih najraje zateče v svoje domače mesto Koper.

Poleti je nastopil na tradicionalni obalni prireditvi Rumena noč v Kopru, kjer je v koprski Taverni za mešalno mizo v družbi svojih glasbenih prijateljev spet dokazal, da ostaja edinstven na elektronskem področju.

"Veliko delam in nastopam na različnih lokacijah po svetu. A Koper je moje rojstno mesto, kjer sem začel svojo pot, ko se mi je porodila mladostniška želja, da bi postal didžej in s svojimi glasbenimi nastopi zabaval širšo množico. Moje vrnitve v Koper so polne spominov, saj sem že kar 27 let aktiven pri svojem delu. Moj sprehod po 40. letu po koprskih mestnih ulicah je vedno zanimiv, saj me spomini popeljejo na različne lokacije, ko sem kot mlad fant nastopal in gradil svojo medijsko prepoznavnost," pove Tine in doda: "Poletni nastop v koprski Taverni mi je zelo pri srcu, saj smo le korak od morja, moj nastop pa združi več generacij in nas vse nekako poveže v eno. Zanimivo je, da je ta nastop vedno v julijskih dneh, ko praznujem rojstni dan. Tako se lahko sproščeno družim s pravimi prijatelji in ljubitelji moje elektronske glasbe, ki so me spremljali od mojih začetkov. Sam sem na trgu kot didžej že 27 let, tako da tudi s tega vidika nedvomno vplivam na generacije. Če se ozrem nazaj, sem zadovoljen s tem, kar sem naredil in pokazal, se pa ne nameravam še ustaviti. V sebi čutim ta velik val in razpon glasbe in zelo težko bi izbral samo en slog, ki sem mu zvest. Lahko bi rekel, da je moja glasba kot mešanica odličnega elektronskega koktajla," pojasni Koprčan.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Alpe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri