Tinkara Fortuna (Zvezde plešejo) je uživala in plesala, dokler je trajalo!

Tinkara Fortuna (foto: Arhiv Pop Tv) Arhiv Pop Tv
Vir: Nova
22. 4. 2019

Peta oddaja šova Zvezde plešejo je s plesnega parketa odnesla Tinkaro Fortuna in Igorja Mikiča. 

Čeprav sta se oba precej potrudila in v plesne korake vložila veliko truda, jima ni bilo naklonjeno nadaljevati. A to je šov, česar se je že od samega začetka zavedala tudi Tinkara. Nekdanja članica skupine Bepop Tinkara Fortuna in ruski plesni prvak Aleksej Rubcov sta peto oddajo zapustila s sklonjeno glavo, ampak s številnimi novimi izkušnjami. “Izredno sem hvaležna za to izkušnjo in vsa nova znanja, ki sem jih usvojila, predvsem pa, da sem spoznala veliko novih in zanimivih ljudi,” je povedala Tinkara.

“Seveda mi je malo žal, saj menim, da bi lahko še ogromno pokazala. A tako je moralo biti in jaz verjamem, da je to najbolje zame. Ni naključje, da sem ravno prejšnji teden odprla svoje podjetje Planet Fortuna in da bo še pred poletjem luč sveta ugledala ideja, ki je v moji glavi nastala že pred leti, zdaj pa jo bom za svojo dušo in na veselje otrok tudi realizirala.”

Novi izzivi

Tinkara je sicer s plesom že imela nekaj izkušenj, a kljub vsemu jo je plesni šov postavil pred nove izzive. “Od treh plesov, ki sem jih plesala, mi je največ težav povzročala prva točka, saj sem se po dolgo letih vrnila na oder, kar ni bilo povsem enostavno, vsaj v glavi ne. Imela sem izredno veliko tremo, ki sem jo nazadnje občutila ob začetkih delovanja skupine Bepop in priznam, da me je pri prvi točki čačačaja ravno to najbolj oviralo. Zelo me je bilo strah, da bi mi spodrsnilo, da bi padla, noge so se mi tresle in odplesala sem velik slabše kot na treningih. Pri drugi in tretji točki sem se veliko bolj sprostila ter odplesala suvereno, predvsem pa sem uživala. Verjamem v moč pozitivnih misli in da se vse zgodi ob pravem času in z razlogom. Uživala sem, dokler je trajalo, zdaj pa je čas, da svojo energijo in znanje usmerim v nove poslovne projekte in iz te izkušnje potegnem največ, kar lahko. Definitivno pa bom ples tudi v prihodnosti vpletala v prihajajoče poslovne projekte,” je dodala Tinkara, ki pa je ob koncu tudi že napovedala, da imata s soplesalcem Aleksejem že nove načrte o skupnem sodelovanju.

“Res imava idejo, ki pa jo je treba realizirati. Ko bomo naredili vsaj prvi korak, vam z veseljem zaupam kaj več.” Čeprav se je šov za Tinkaro končal, ji bo kljub žalosti ostal v lepem spominu. “Malo sem bila res žalostna, saj menim, da sva imela z Aleskejem še ogromno za pokazati in da še ni bil najin čas za odhod. A to je šov in treba je iti dalje.” In res Tinkaro že čaka nova poslovna pot.

“Kot sem omenila, sem se v teh dneh ravno podala na svojo podjetniško pot, odprla sem podjetje, ki sem ga poimenovala Planet Fortuna. Predvsem bom združila znanja in izkušnje iz svojega preteklega dela, uvedla pa bom tudi nekaj novosti. Z ekipo zunanjih sodelavcev se bom lotevala projektov, povezanih s komunikacijo, marketingom, izobraževanjem - izvajala bom nabor predavanj in delavnic za podjetja in posameznike, za izboljšanje komunikacije in učinkovitosti v podjetjih, tretja veja posla pa bo zadovoljila mojo dušo in strast do nastopanja, plesa, petja, ustvarjanja in dela z otroki,” še zaključi Tinkara.

Besedilo: Mima // Fotografiji: arhiv Pop tv

Priporočamo