Denis Avdič: Prepevala mu je Tinkara Kovač

Vir: Govori.se
19. 10. 2012

Jutranji voditelj na Radiu 1 se je odločil, da postavi izziv slovenskim glasbenikom. April, Tabu, Tinkara Kovač, Alya, Samuel Lucas in Nina Pušlar bodo prepevali za Radio 1! Lotili se bodo ene največjih svetovnih uspešnic tega leta.

Na Radiu 1 so izbrali šest slovenskih znanih glasbenikov, ki bodo v jutranjem programu  zapeli in zaigrali pesem, ki jo v izvirniku izvaja Lykke Li. Gre za uspešnico "I Follow Rivers". Pesem "I Follow Rivers", v izvedbi Triggerfingerjev, je postala hit potem, ko ga je ta belgijska skupina v živo izvedla v jutranjem programu nizozemskega radia FM3. Nikoli niso naredili studijske verzije pesmi in nikoli niso posneli uradnega videospota. Ta posnetek pa se zdaj kljub temu predvaja po vsem svetu. Na YouTube-u je zbral že več kot 7 milijonov ogledov!

Denis je tako v oddajo danes zjutraj že gostil Tinkaro Kovač, posnetek si lahko tudi ogledate. Glasbenica je med svojim obiskom povedala tudi, da njena hčerkica ne mara poslušati uspavank, zato ji jih ne prepeva. Pred spanjem ji običajno prebere pravljico.

Tinkara Kovač - Tinkara Kovač