Tinkara Zorec: Prisega na beli kruh

9. 9. 2011 | Vir: Lea
Deli
Tinkara Zorec (foto: Tibor Golob)
Tibor Golob

Nekdanja članica skupine Bepop zna kuhati že od malega, čeprav je kot študentka jedla predvsem na študentske bone, kot članica pop skupine pa se je zaradi številnih nastopov večinoma prehranjevala v restavracijah po Sloveniji.

Svoje kuharske sposobnosti je dokazala tudi v resničnostnem šovu Riba na oko, tam pa je poleg kuhanja presenetila tudi z domačim kruhom. “Kruh, ki sem ga pripravila v oddaji, je ‘novost’ v moji kuhinji, recept zanj sem dobila od svakinje Tamare,” je zaupala Tinkara. “Kruha pojem kar veliko, prav tako tudi drugih ogljikovih hidratov. To mi je verjetno ostalo še iz dni, ko sem plesala in lahko veliko pojedla,” pove v smehu.

Novo na Metroplay: "Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del