Tinkara Zorec: Prisega na beli kruh

Tinkara Zorec (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Lea
9. 9. 2011

Nekdanja članica skupine Bepop zna kuhati že od malega, čeprav je kot študentka jedla predvsem na študentske bone, kot članica pop skupine pa se je zaradi številnih nastopov večinoma prehranjevala v restavracijah po Sloveniji.

Svoje kuharske sposobnosti je dokazala tudi v resničnostnem šovu Riba na oko, tam pa je poleg kuhanja presenetila tudi z domačim kruhom. “Kruh, ki sem ga pripravila v oddaji, je ‘novost’ v moji kuhinji, recept zanj sem dobila od svakinje Tamare,” je zaupala Tinkara. “Kruha pojem kar veliko, prav tako tudi drugih ogljikovih hidratov. To mi je verjetno ostalo še iz dni, ko sem plesala in lahko veliko pojedla,” pove v smehu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri