Tino Maze in Andreo Massija je razveselila deklica!

Tino Maze in Andreo Massija je razveselila deklica! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
20. 2. 2018

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze je že pred časom vstopila v novo obdobje svojega življenja, saj sta na predvečer kulturnega praznika s partnerjem Andreo Massijem postala starša deklici, ki je na svet prijokala kar tri tedne pred predvidenim rokom.

Pred meseci je smučarska šampionka objavila ganljiv zapis, v katerem je oznanila, da bo v novem letu postala mamica. "Letošnja zima bo zelo posebna ... pričakujeva novo poezijo - novo življenje!!! Ni besed, kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge," je v 24-tednu nosečnosti zapisala lepa športnica, ki je dolga leta sanjarila o tem, da si bo nekoč nadela laskavi naziv mama.

Pred leti je v ekskluzivnem pogovoru za revijo Story vrhunska smučarka in športna ikona Tina razkrila: "Zasebno sem srečna in tega ne skrivam. O družini razmišljam, saj je zame to najosnovnejša stvar ženske. Že kar lep čas razmišljam, da bi imela otroke. Šport ti da veliko zadovoljstev, a notranji občutek mi pravi, da ti največje zadovoljstvo da prav otrok." Vse od objave na družabnem omrežju pa se je Mazejeva umaknila izpred oči javnosti, namesto na družabnih dogodkih pa je raje uživala v zavetju domačega doma, v družbi najbližjih. Že pred časom je za našo revijo razkrila, da uživa v popolni zasebnosti, ki ji jo dajejo umiki v objem boljše polovice.

"Zame so umiki zelo zanimivi. Tudi doma - v hiši, kjer je res mir in ti nihče ne teži - v dvoje je lepo," je z nasmeškom priznala Tina in nadaljevala: "Imam dneve, ko sem najraje doma in z Andreo gledava televizijo, se pogovarjava o tem in onem, saj naju čas ne preganja kot pred leti, ko si moral biti zaradi smučarskih obveznosti vedno z mislimi pri snegu in vsem, povezanim z njim. Zasebnosti ne skrivam, sem kar odprta in povem do meje, za katero sama čutim, da je prav, da jo delim s številnimi oboževalci po svetu." Na predvečer slovenskega kulturnega praznika, 7. februarja, pa je odjeknila novica, da je smučarka obrnila nov list v knjigi svojega življenja, saj je luč sveta ugledala njena prvorojenka.

Razveselila ju je deklica!

Novopečena mamica je rodila v ljubljanski porodnišnici, tako s Tino kot hčerkico je vse v redu, čeprav je dojenčica prijokala na svet nekaj tednov pred rokom. Predvideni datum poroda je bil namreč 1. marec, deklica pa se je rodila, kot naročeno, le nekaj ur pred začetkom zimskih olimpijskih iger. In namesto športnega dogajanja v Južni Koreji bodo v družini Maze-Massi na sporedu pleničke, otroški jok in neizmerna ljubezen, ki bo v odnos vnesla novo dinamiko. Ali je naslednji korak družinice Maze-Massi športna poroka, pa nam ni uspelo izvedeti, čeprav na Goriškem v povezavi s to temo že lep čas krožijo glasne govorice.

Besedilo:Nika Arsovski, Alojz Petrovčič // Fotografije Profimedia, Goran Antley, osebni arhiv,

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story5 /2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 5 /2018

Story 5 /2018, od 15. 02. 2018