Titova vnukinja kot prava fatalka, se vam zdi družinska podobnost očitna?

22. 9. 2023
Deli
Titova vnukinja kot prava fatalka, se vam zdi družinska podobnost očitna? (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred kratkim se je, kot je sama razkrila na Instagramu, mudila v Ljubljani.

Saša Broz, vnukinja Josipa Broza Tita, je priznana režiserka z uspešno kariero. Poleg tega je zelo privlačna dama, ki se - kot je mogoče opaziti na fotografijah, ki jih objavlja na družbenih omrežjih - rada oblači v črno. Ima tudi hčerko Saro, ki je prav tako umetnica, saj je študirala slikarstvo, ukvarja pa se še s scenografijo in je uspešna na svojem področju.

Takole Tina Gaber in Robert Golob preživljata večere v mestu in tukaj je fotografija, ki mnoge zanima

Saša je pred kratkim obiskala Ljubljano, kjer je nastal spodnji prizor. Čeprav ni več rosno mlada, je še kako privlačna dama, ki se zna vedno lepo urediti. Kot rečeno, prisega na vedno elegantno črno barvo, ki se odlično poda k njenim živahnim, rdečim lasem. Ustnice je poudarila z živo rdečo šminko, ki odlično zaokroži celoten vtis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Številnim se zdi, da je družinska podobnost z njenim dedkom, Titom, očitna. Druži ju podoben pogled, pa tudi v obliki obraza je mogoče opaziti podobnost. Ta je še posebej očitna na Titovih slikah, ki so nastale v njegovih mlajših letih.

Kate Middleton je nosila kroj hlač, ki noro podaljša noge in doda pridih elegance

Saša zdaj šteje skoraj 54 let, a jih kaže vsaj desetletje manj. Nedavno je v komentarjih na svojem Instagram profilu odgovorila na vprašanje sledilke, ki jo je prosila, naj razkrije skrivnost svojega mladostnega videza. Zapisala je, da gre za genetiko in da ne dela nič posebnega. Če smo iskreni, se nam to zdi še kako resnično in tudi njen dedek je bil vrsto let videti res dobro. 

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan