Tjaša Kokalj bo skrbno varovala zasebnost svojih otrok

Tjaša Kokalj bo skrbno varovala zasebnost svojih otrok (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
24. 12. 2017

"Zapravljivka je namreč postala mamica," pove Tjaša Kokalj, ki je zgodbo o težki nosečnosti in še težjem prezgodnjem porodu ter času svojih dvojčic v bolnišnici objavila kar na socialnem omrežju.

"Solze sreče, velike sreče, pa hkrati solze zaskrbljenosti, strahu, veselja, solze vseh občutij, ki jih čutim zadnje tri mesece, odkar sem postala mamica." Da je Tjaša Kokalj noseča, je poročala revija Nova že julija in tudi o prezgodnjem porodu dvojčic se je šušljalo, a priznana modna blogerka se je zavila v molk, saj je opustila tudi pisanje bloga.

Kot so poročali številni mediji, je Tjaša septembra rodila v šestem mesecu nosečnosti, a o tem ni hotela preveč razpredati v javnosti. Zdaj pa je srečna, da je svoji dvojčici končno lahko pripeljala domov, kar je tudi sporočila z objavo na Instagramu. Lepotica sicer svojo zasebnost že ves čas skriva, in kot je napovedala, bo skrbno varovala tudi zasebnost svojih dvojčic.

Sicer pa tudi poroke s Klemnom ni želela obešati na veliki zvon, a nekaj je vendarle povedala. Videvati sta se začela že leta 2003, ko je imela Tjaša komaj 16 let. "Bil je moj prvi fant," je povedala in dodala, da sta se za leto in pol vmes tudi razšla, saj sta morala najti sebe in tudi drug drugega. "Resnično mi veliko pomeni, da me Klemen pozna takšno, kakršna sem. Še iz časov pred 'slavo' in prepoznavnostjo. Name gleda kot na tisto najstniško Tjašo, ki je imela probleme sama s sabo in ki ni bila modno usmerjena," je pojasnila. Svojo ljubezen sta dokončno potrdila s poroko poleti 2015.

Hčerk ne bom izpostavljala

Pred kratkim je povedala, da je rodila dvojčici, ki sta po treh mesecih bivanja v bolnišnici vendarle doma. "Tudi zato sem bila 'vesela', da se nisem odločila za javno deljenje svoje nosečnosti, pa čeprav me je seveda kdaj zamikala kakšna fotografija s trebuščkom. Ta je ravno dobro začel rasti, ko sta se moji punci odločili, da bosta pokukali na svet. Rodili sta se 15 tednov prezgodaj, in čeprav moj rok poroda še do danes ni prišel, imata najini dvojčici že tri mesece. Skupaj smo se borili vsak dan posebej, vmes sem Zapravljivko še vedno pisala in se včasih počutila kot prava izdajalka, ker sem pisala o nekem drugem življenju, zapravljivkinem, ki je bila še vedno del mene, a v resnici so se dogajale veliko bolj resne stvari, kot je nakupovanje jesenske garderobe." A Tjaša se je odločila, da ne bo popularna mami blogerka, kot jih je zdaj že mnogo in da otrok ne bo izpostavljala za popust, darilo ali plačilo.

Foto: Primož Predalič, Instagram

Priporočamo