Tjaša Kokalj: Obletnica bo na Portugalskem

Poročno potovanje je zaljubljenca lani popeljalo po sončni Toskani, da obdržita tradicijo, pa bosta v kratkem za en teden odletela na Portugalsko. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
18. 6. 2016

Srce svetlolase manekenke Tjaše Kokalj je že več kot desetletje oddano Klemenu Jerali, lansko poletje pa sta s čudovito poroko v znamenju bele barve in s kančkom zlate okronala svojo ljubezen.

V obleki iz tajske čipke je Tjaša dahnila usodni 'da' fantu, ki ga je spoznala že davnega leta 2002, v zvezo z njim pa skočila leto pozneje. "Ko sva začela zvezo, sva bila zelo mlada. Imela sem 16 let, ko sem ga spoznala, in postal je moj prvi resni fant. Mogoče je tej resnosti kljubovalo okolje, v katerem sem odrasla. Večina sorodnikov je ostala s svojim prvim partnerjem, kar se mi zdi zelo romantično. Resnično mi veliko pomeni, da me Klemen pozna takšno, kakršna sem. Še iz časov pred 'slavo' in prepoznavnostjo," skupne začetke iskreno opisuje lastnica modnega bloga, ki ga poskuša tik pred poletjem vključiti v nove projekte z različnimi blagovnimi znamkami. Njen urnik je polno zaseden, prav zato pa sta zaljubljenca že izbrala destinacijo, kjer si bosta napolnila baterije. "Poletje bo klasično, preživela ga bova v varnem pristanu Lošinja," zaupa Tjaša in doda, da si bosta pred tem privoščila še razvajanje v čast prve obletnice poroke. Poročno potovanje je zaljubljenca lani popeljalo po sončni Toskani, da po Tjašinih besedah obdržita tradicijo, pa bosta v kratkem za en teden odletela na Portugalsko. Večer bosta preživela v Lizboni, pozneje pa odpotovala do Porta. "Nimava še izdelanega načrta za potovanje. Pravzaprav nama še ni uspelo najti trenutka, da bi izbrala ogleda vredne zanimivosti. Verjetno bova to storila kar na letalu," še v smehu pove.

Značke: Tjaša Kokalj
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 24/2016

Story 24/2016, od 09. 06. 2016

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri