Tjaša Kokalj skočila v zakonski jarem

Vir: Nova
22. 6. 2015

Že ptički na veji čivkajo o skrivnostni poroki slovenske manekenke in voditeljice Tjaše Kokalj ter njenega izbranca Klemna Jerale.

Parček se je zaročil ob sončnem zahodu lansko poletje na hrvaškem otoku Mali Lošinj. Za misico je bilo presenečenje seveda ogromno, saj snubitve ni pričakovala. Golobčka sta sicer par postala že v najstniških letih, vendar sta nato zvezo za kratek čas prekinila, nato pa se ponovno našla in ostala skupaj. Tjaša je že takrat dejala, da sta kljub sodobnim pristopom v nekaterih pogledih ostala tradicionalista. Tako je Klemen za dovoljenje najprej vprašal tudi Tjašinega očeta, ki pa se je seveda strinjal. Po dolgotrajnih pripravah sta si v začetku letošnjega leta privoščila potovanje na Tajsko, kamor sta se med drugim odpravila tudi v lov po poročno blago oziroma čipko.

tjasaO poroki se je nevesta v medijih nekoliko bolj razgovorila, vendar pa je glede podrobnosti ostala izredno skrivnostna. Na naše vprašanje o lokaciji veselega dogodka je odgovorila le s kratkim sporočilom: "Pozdravček! Res želiva to zaenkrat ohraniti v najini intimi, ko/če se pa odločiva, da bi želela deliti to tudi z javnostjo, se pa spomnim seveda tudi na vas," s katerim je želela veseli dogodek ohraniti le v spominu mladoporočencev in izbrane skupine svatov. Seveda pa dogodek kljub temu ni mogel ostati popolnoma skrit. Tako smo izvedeli, da sta si s Klemnom dahnila usodni da na prvo vročo soboto v mesecu juniju. Po informacijah našega skritega vira je poroka potekala v krogu najbližjih prijateljev in družine v senci dreves prelepega Arboretuma Volčji Potok.

Prav zaradi želje po intimi je bilo tudi svatom prepovedano dajati izjave o poroki za medije. Mladoporočencema seveda želimo veliko sreče v zakonskem jarmu, ki sta ga že okronala z medenimi tedni v sosednji Italiji. Odpravila sta se namreč na potep po prelepi Toskani, fotografije pa Tjaša ves čas pridno objavlja na družabnih omrežjih. Občudujemo lahko fotografije lepega para, Firenc, Pise in preostalih romantičnih koščkov toskanske pokrajine.

Foto Sašo Radej, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri