Tjaši Kokalj so se uresničile sanje

Vir: Story
11. 10. 2013

Novopečeni televizijski voditeljici Tjaši Kokalj so se uresničile sanje, saj krasi naslovnico revije Elle. Biti na naslovnici te revije je bila njena velika želja že kar nekaj časa.

"Vedno sem si govorila, če dosežem Elle, potem sem res kul model, to je prava čast. Hkrati pa sem tudi vedno, mislila, da se to verjetno ne bo nikoli zgodilo. Zanimivo pa je, da sem večer pred klicem dobila 'fortune cookie' in v njem je pisalo: 'Never stop dreaming'."

Ko je Tjaša prejela klic, ni mogla verjeti svojim ušesom. Od veselja je zakričala in sredi Prešernovega trga začela skakati. Ko je bližnjim sporočila novico, jih je opozorila, da ni še dokončno dogovorjeno, saj je še nekaj časa mislila, da gre za skrito kamero.

Tudi nad snemanjem je bila zelo navdušena: "Bolj krasno ne bi moglo potekati. Priznam, da sem na začetku imela kar malce treme, ker v neki točki še vedno nisem verjela, da me Elle zares hoče. Želala sem se dokazati in se pokazati v svoji najboljši 'model' luči, da bodo res zadovoljni z mano. Dobili smo se pri fotografu Mitji Božiču, ki me je s svojim primorskim optimiznom že takoj navdušil, hkrati pa dal vedeti, da to ne bo navadno fotografiranje, saj je želel v svoj fotografski aparat ujeti mene, in ne modelke."

Vabljeni tudi na ogled Elle spletne strani, na kateri se bo v prihajajočih dneh še posebej veliko dogajalo, saj se 14. oktobra začne Fashion Week Aquafresh!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 42/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 42/2013

Story Story 42/2013, od 09. 10. 2013

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri