Tjaša Perko ima nepozabne spomine na diskoteko Gavioli

Tjaša Perko ima nepozabne spomine na diskoteko Gavioli (foto: Daniel Škerjanc) Daniel Škerjanc
Vir: Nova
29. 1. 2018

Tjaša, hčerka našega svetovno priljubljenega kaskaderja Roka Cvetkova, ki je srečno poročena z našim smučarskim asom Rokom Perkom, nam je razkrila, zakaj je ob januarskem obisku obalne diskoteke Gavioli na trenutke potočila solze.

Vzrok ni bilo samo zaprtje obalne diskoteke, ampak nepozabni spomini, da je tam spoznala svojega fanta, danes moža Roka.

"Z Rokom sva se spoznala pred mnogo leti. Bila sva stara približno 18 let, torej pred 13 leti, v prelepem izolskem klubu Gavioli, za katerim po dokončen zaprtju še vedno jokam. Nato sva se štiri leta pozneje srečala na točno isti lokaciji, torej v Ambasadi, vmes pa se nisva niti videla niti slišala. Kakšen mesec dni po ponovnem srečanju je med nama preskočila tista ljubezenska iskrica in začela se je najina prelepa srečna družinska zgodba," pove iskreno Tjaša.

"Izolski klub ima neverjetno zgodovino žurov z elektronsko glasbo in mislim, da se nas je veliko nadobudnežev tam našlo v ljubezni in ritmu. Midva z Rokom sva od vedno oboževalca elektronske glasbe in vedno bova. Tudi pozneje, ko sva dobila otroke, sva si vedno znala vzeti čas zase in za ritme v Ambasadi Gavioli. Zadnji večer je bil zelo čustven, saj so na dan privreli številni spomini. Tudi jok sreče in žalosti ni manjkal. Žal pa zaradi obveznosti nisva mogla počakati do konca. Glede na to, kakšen je bil zaključek, se mi je kar trgalo srce. Ta klub je del moje in Rokove zgodbe, odraščanja, zaljubljenosti, najboljše glasbe in še bi lahko naštevala. Še vedno po tiho upam, da se bo kje nekdo našel in premišljeno vodil to neverjetno stvar do konca. Škoda bo oziroma škoda je izgubiti biser slovenske elektronske glasbe in stik s svetovnimi trendi ter priznanimi didžeji, ki so z veseljem obiskali našo slovensko obalo in izolski klub," je še dejala.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Daniel Škerjanc

Priporočamo