Tjaša Perko je svojih trideset let praznovala v slogu Beverly Hills

Ker je velika ljubiteljica serije Seks v mestu in glavne junakinje Carrie Bradshaw, je seveda posnela nekaj fotografij tudi v njenem slogu. (foto: Helena Kermelj, Matic Kremžar) Helena Kermelj, Matic Kremžar
Vir: Story
9. 1. 2017

Blogerka in kaskaderka Tjaša Perko je 19. decembra dopolnila 30 let in vstop v novo desetletje zaznamovala na prav poseben način. Že kot deklica je namreč oboževala kultno serijo Beverly Hills, zato se je z možem Rokom Perkom in prijatelji za en dan vrnila v preteklost, natančneje v devetdeseta.

Tjaša prizna, da je bila 'vrnitev v preteklost' njena ideja. "Kot 'mula' sem rada spremljala Beverly Hills, kdo ga pa ni? Enkrat pa sem bila v Ljubljani na tako imenovani zabavi 'trash', kjer se je vrtela glasba devetdesetih let, in sem si rekla, ko bom praznovala tridesetko, hočem imeti zabavo v tem slogu. No, pa seveda še malce združeno s tematiko serije Seks v mestu, ki je zaznamovala naša študentska leta," v smehu zaupa Tjaša, ki načeloma ne praznuje rojstnih dnevov, ampak samo okrogle obletnice. "Glede na to, kako smo utrujeni od celega leta, sem sprva kolebala, ali bi sploh imela zabavo. Ampak 30 jih imaš samo enkrat," navdušeno pove lepotička, ki je ob takem jubileju tudi prijateljem želela podariti noro zabavo in jim dati vedeti, da življenje brez njih ne bi bilo tako zabavno. Zato so vsi skupaj uživali na fotografiranju, kjer se je celotna 'klapa' oblekla v oblačila v stilu devetdesetih, prav tako niso manjkale kultne pričeske iz tistih časov. "Mi smo prav ena taka Beverly Hills ekipa. In ta slika bo za vedno ostala v mojem srcu in spominu pa seveda na steni," je še navdušeno povedala novopečena 30-letnica.

Napisala Barbara Majič
Fotografije Helena Kermelj, Matic Kremžar

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 02/2017

Story 02/2017, od 05. 01. 2017