Tjaša Perko snema v družbi zvezd!

Tjasa Perko 634295 (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
29. 4. 2019

Koprska lepotica in vse bolj vidna filmska igralka Tjaša Perko, ki je poročena z našim smučarskim mojstrom Rokom Perkom, je nadvse kreativna ženska, ki v zadnjem letu ob družinskih obveznostih najraje vstopi v vlogo igralke.

Po tem, ko je s svojim igralskim delom ali vložkom že navdušila v svetovni uspešnici filma Diana, je Primorka zdaj na Hrvaškem, kjer v družbi svetovnih filmskih zvezd Samuela L. Jacksona, Ryana Reynoldsa in Salme Hayek snemajo drugi del filma z naslovom Krij mi hrbet. Snemanje filma, ki bo potekalo aprila tako na Hrvaškem kot v Trstu, je namreč nadaljevanje iz leta 2017 Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard), v katerem so zaigrali že vsi trije eminentni igralci.

Drugi del filma snemajo na skritih in do zob varovanih lokacijah, v originalu pa bo nosil naslov The Hitman's Wife's Bodyguard. Del te sanjske ekipe je tudi Primorka Tjaša Perko, ki je kar na svojem Instagram profilu med jutranjo telovadbo razkrila, da je počaščena, da je del vrhunske filmske ekipe. Kakšna je Tjašina vloga v novem filmu, nam sprva ni uspelo izvedeti, saj nam lepotice ni uspelo priklicati.

Smo pa na filmskih svetovnih straneh IMDB ob natančnem pregledu opazili, da bo prav Tjaša v vlogi kaskaderke tista, ki bo pri zahtevnih akcijskih prizorih na pomoč kot dvojnica priskočila 52-letni mehiški igralki Salmi Hayek. K temu ni kaj dodati, le to, da je Primorki po filmu v Diani uspel veliki met oz. sanjski korak ter da gre kot igralka po poti Katarine Čas, ki je v zadnjih letih na polno vpeta v krog prestižne svetovne filmske smetane.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv