Kaskadeka Tjaša Perko: Snemala z nominirancem za oskarja!

Kaskadeka Tjaša Perko: Snemala z nominirancem za oskarja! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
19. 5. 2017

Blogerka in kaskaderka Tjaša Perko je v Dohi snemala svojo vlogo v prihajajoči BBC-jevi seriji, ki nastaja pod rokami vrhunskih filmskih ustvarjalcev, povezanimi s Hollywoodom.

Družbo sta ji delala tudi dva zvezdnika. Prvi je Britanec James Norton, ki naj bi bil tudi eden izmed kandidatov za novega Jamesa Bonda, sicer pa je bil leta 2015 nominiran za nagrado BAFTA. Drugi pa ameriški filmski veteran David Strathairn, nominiranec za oskarja, emmyja in zlati globus.

S Tjašo smo se na klepetu dobili le nekaj dni po njenem prihodu iz Katarja in nekaj dni, preden je družina Perko spakirala kovčke in se odpravila na potovanje po ZDA. "Lepo je biti spet doma, vendar sem se odlično počutila tudi v Dohi, kjer sem snemala serijo z naslovom McMafia, to vam zdaj lahko razkrijem.

Ekipa je vrhunska, vsi so zelo profesionalni. Produkcija je mešana, angleška, ameriška in indijska. Uživala sem sto na uro in vsakič znova se v meni rojeva večja želja po še več dela. Z ekipo smo bili povezani, in čeprav je bila ogromna, so bili vsi tako srčni, vesela sem, da sem del te ekipe," je povedala Tjaša in nam zaupala tudi, kakšna je pravzaprav njena vloga.

"Iz 'muslimanke' oziroma ženske, ki je čisto zavita, se prelevim v kriminalko oz. žensko, ki nekaj stori. Več pa boste videli v seriji," je v smehu dejala pogumna kaskaderka. Sicer BBC-jevo serijo režira James Watkins, ki se je podpisal tudi pod film The woman in black z Danielom Radcliffom v glavni vlogi. Producent je Paul Ritchie, s katerim je Tjaša že sodelovala leta 2013 pri filmu Diana.

Barbara Majič

Priporočamo