Tjaša Perko: "Z bratom imava poseben odnos!"

Tjaša Perko: "Z bratom imava poseben odnos!" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
26. 3. 2018

Koprska lepotica in vse bolj vidna filmska igralka Tjaša Perko, ki je poročena z našim smučarskim mojstrom Rokom Perkom, je dekle, o katerem bomo v prihodnje še veliko slišali, saj kot sama pravi, je tip ženske, ki ji izzivov na družinskem in poslovnem področju nikoli ne manjka.

Tjaša ne skriva, da je popolnoma navezana na svojega brata Alexa Cvetkova, ki že leta zelo pridno in vestno študira filmsko režijo v Ameriki. Pred tedni ga je presenetila z obiskom. "Kot brat in sestra sva zelo navezana. Sicer sem bila jaz tista, ki ga je prepričevala, naj gre v tujino, ker sem tudi sama imela takšen načrt, a se je ta nekako spremenil. Brata Alexa zelo pogrešam in sva si morala vzeti malo časa zase in nadoknaditi zamujeno," nam razkrije Tjaša in doda: "Moj obisk, oz. presenečenje, kot mu sama pravim, je v Ameriki potekal v filmskem duhu. Alex se namreč pripravlja na diplomski zaključek in snemanje kratkega filma, ki ga bo posnel v Sloveniji, jaz pa sem njegova asistentka.

Tjaša Perko: "Z bratom imava poseben odnos!"

Z bratom imava res poseben odnos, lahko bi rekla, da sva najboljša prijatelja, pa čeprav živiva daleč narazen. Zato pa ceniva tiste trenutke, ki jih imava. Seveda sva obisk izkoristila za družinsko športno popotovanje po Kaliforniji, kjer sva uživala v srfanju in zanimivem lovljenju kitov." 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Priporočamo