Tjaša Šalamun bo po odhodu iz Kmetije prepevala!

Tjaša Šalamun bo po odhodu iz Kmetije prepevala! (foto: Pop Tv) Pop Tv
16. 11. 2018

25-letnico si bodo gledalci Kmetije ohranili v spominu tudi po njenem prepevanju. Prepevala je, ob pometanju, ob čiščenju sanitarnih prostorov, ob pranju perila … Čeprav se je predhodno v areni že dokazala, ji žal tokrat Frankota ni uspelo premagati in je morala Kmetijo zapustiti.

Kaj je bil glavni razlog za prijavo v šov Kmetija?

Zanimala me je vsa ta tekmovalnost in kako potekajo sama snemanja.

Si predhodne Kmetije redno spremljala?

Ja.

Kateri udeleženec oziroma udeleženka šova Kmetija v preteklosti je nate pustil oziroma pustila najboljši vtis?

Miha Kavčič, ker je taka faca! (smeh)

Kateri udeleženec oziroma udeleženka šova Kmetija v preteklosti je nate pustil oziroma pustila najslabši vtis?

V bistvu nihče. Najbolj sem si zapomnila spor med Laro in Denisom, ko sta bila v preteklosti že skupaj na Kmetiji.

Kakšen vtis si dobila o sotekmovalcih, ko ste prišli na Kmetijo?

Imela sem mešane občutke. Že ko nas je prišlo prvih šest na Kmetijo, sem videla, da smo si zelo različni. Ko so prišli še ostali, so mi bili od nekod sicer znani, a nisem vedela, kje sem jih že videla. Za Joela sem se sicer spomnila, za ostale ne. Kasneje, ko smo se spoznali, so mi bili na nek način zanimivi. Bili so že v šovu, imeli so izkušnje in to mi je bilo zanimivo.

Si se zaradi sotekmovalcev, ki so prišli na Kmetijo kasneje in so že v preteklosti sodelovali v šovih, počutila ogroženo?

Ogroženo ne. Bilo mi je super, zaradi tega ker sem stopila na njihovo stran, na stran tistih, ki so izkušnje s šovi že imeli. Mislila sem si, da bom v primeru, če se pridružim njim, prišla čim dlje.

Si torej že takoj na začetku taktizirala?

Ja.

Kakšni so bili tvoji občutki kasneje, ko so na Kmetiji ostali kot tekmovalci še nekdanji udeleženci preteklih sezon šova Kmetija?

Ko je Denis prebral pismo in razkril kakšna je bila njihova naloga, sem takoj rekla, da bodo prišli k nam in takrat se mi je Denis tudi nasmehnil. Seveda je bil kasneje šok, ko smo izvedeli, da pridejo na Kmetijo kot tekmovalci tudi oni. Čez čas sem se s tem sprijaznila, z Laro sva se dobro ujele in Miha mi je bil tudi prava »faca«.

Ko te je Franko izbral za drugo dvobojevalko, si bila vidno presenečena. Gojiš zaradi tega do Franka zamero?

Zamerim mu ne, saj je to le del igre. Ko izbiraš drugega dvobojevalca, izbiraš šibkejšega. Franko je pač izbral mene. Me pa je šokiralo in tudi razloge, ki mi jih je navedel ob izbiri mene, kot druge dvobojevalke, so bili bolj tako-tako. Sama sem bila prepričana, da bo izbral za drugo dvobojevalko Aneto.

Omenila si Aneto, kakšno mnenje imaš o njej?

Ko sem jo spoznala, je name napravila dober vtis in takoj sva se začeli tudi pogovarjati. Kasneje sem videla, da so vsi pravili, kakšna naj bi Aneta bila, še posebej Franko. Mislila sem si, da bom že sama spoznala, če je res takšna, kot pripovedujejo ostali. Do mene ni bila nikoli konfliktna, če me je pa opravljala pri ostalih, pa ne vem. Ko je prišlo do konflikta med Aneto in Zdenko, sem bila pa šokirana. Takrat me je res razočarala, saj nisem pričakovala takšne reakcije iz Anetine strani.

Vendar si ti že prej Aneti dejala, naj se ne spušča v prepir z Zdenko, mar ne?

Midve sva bile skupaj v kuhinji in takrat mi je Aneta dejala, da bo Zdenki povedala svoje, saj želi priti stvari do dna. Takrat sem ji rekla, naj raje nič ne govori, saj se ne splača. Nekako sem si mislila, da ne bo dobro izpadlo.

Na Kmetiji si vseskozi prepevala. Tudi drugače rada prepevaš?

Ja, na sploh rada prepevam, doma, v službi, vsepovsod.

Zakaj misliš, da si izgubila dvoboj s Frankom v pratiki?

V prvem boju v spretnosti sem zmagala. V moči, kjer je bila ponovno v igri koruza, sem dvoboj izgubila. Ne vem, kaj se je z menoj dogajalo pri pratiki, a bila sem popolnoma zmedena. Verjetno sem bila že izčrpana in zato nisem bila dovolj pozorna.

Komu privoščiš zmago v letošnji Kmetiji?

Nobenemu. (smeh) Drugače bi zmago najbolj privoščila Niku, ker se mi je zdel tak prijeten, zabaven fant. Skupaj sva preživela veliko časa in skupaj sva tudi prepevala. (smeh)

Kako bo potekalo tvoje življenje sedaj, ko se vračaš domov?

Kot prvo bom objela svoje bližnje. Zelo sem pogrešala babico in fanta Aleša. Ponovno se bom lahko družila tudi s svojo najboljšo prijateljico Sandro, zopet bova lahko »kofetkali«, kadili in se skupaj smejali. Z njo pleševa, jočeva, vse kar najboljši prijatelji skupaj počnejo.

Že nekaj let sodelujem tudi s kurenti Rogoznica, kjer sem hudiček. Spomladi bom ponovno odganjala zimo. (smeh)

V kakšnem spominu ti bo ostalo tvoje sodelovanje v šovu Kmetija?

Najbolj mi bo v spominu ostal sladoled, ki smo ga dobili za nagrado, saj sem sladoled zelo pogrešala in sem si ga zato zelo želela. V prijetnem spominu mi bo ostal tudi posnetek, ki sva ga s Frankom dobila v kajži, od svojih domačih.

Bi ponovno sodelovala v resničnostnem šovu?

Bi, z veseljem! Ponovno bi šla na Kmetijo.

Aleš-Rod Foto: arhiv POP TV