Kaaaj?! Odločila se je za čisto drugačno pričesko, igralka Tjaša Železnik je zdaj videti takole ...

13. 5. 2024
Deli
Kaaaj?! Odločila se je za čisto drugačno pričesko, igralka Tjaša Železnik je zdaj videti takole ... (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Poslovila se je od svojih dolgih las, njena pričeska pa je zdaj takšna ...

Tjaša Železnik je filmska in gledališka igralka, ki ima veliko oboževalcev. Poleg tega, da odlično opravlja svoje delo, je tudi prava lepotica, ki je vrsto let nosila isto pričesko. Njeni svetli lasje so bili dolgi in rahlo nakodrani, že na prvi pogled pa je jasno, da so res gosti in kakovostni.

No, očitno je sklenila, da je čas za spremembo - in to kar precejšnjo! Njen videz je zdaj drugačen, saj je obiskala frizerja in si drastično skrajšala lase. Zdaj nosi kratkega paža, kako ji pristoji, pa lahko ocenite kar sami, saj je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo z novo, krajšo pričesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Železnik (@tjasanatalija)

Paž je sicer frizura, ki se je pred nekaj sezonami skozi velika vrata vrnila v modo. Za tako obliko pričeske so se že odločile številne, prej dolgolase zvezdnice, saj je praktična in lepa hkrati. Lahko jo je vzdrževati, dolžina pa še vedno dovoljuje oblikovanje različnih pričesk.

Tjaša je ob svoji sliki dopisala ključnik vsezafilm. Nam se zdi, da ji krajši lasje izjemno dobro pristojijo, saj pomladijo in osvežijo njen obraz. Hkrati je to odlična izbira za poletje, saj je dolge lase takrat, ko je vroče, precej težje "prenašati," kar zelo dobro vedo vse dolgolaske.

Očitno se je za tako veliko spremembo odločila zaradi svojega dela, saj ključnik pove vse - verjetno gre za kakšno filmsko vlogo, ki pač zahteva drugačno pričesko. A če si bo hotela spet pustiti dolge lase, to ni nobena težava, le malce potrpežljiva bo morala biti. Do tačas pa bo zagotovo uživala v svoji novi, moderni pričeski in v enostavnem oblikovanju las.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu