Tjašo Perko: Dobila je vlogo na BBC-ju

Tjašo Perko: Dobila je vlogo na BBC-ju (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
30. 11. 2016

Kaskaderka in žena alpskega smučarja Roka Perka Tjaša Perko je že pred kratkim napovedala, da se po končanem porodniškem dopustu namerava vrniti na delo.

A glede na to, da je lepa temnolaska kaskaderka in njena služba poleg dela v pisarni družinskega podjetja obsega še delo za in pred kamero, so njen talent opazili tudi scenaristi slovitega angleškega BBC-ja. Tjaša za zdaj ostaja skrivnostna, ekskluzivno pa nam je zaupala, da je dobila vlogo v seriji pod okriljem BBC-ja.

"Gre za angleško in ameriško produkcijo, ki sicer nima toliko zveze s kaskaderstvom, je pa še vedno malenkost divje," je razkrila Tjaša. Vse se je začelo, ko je z očetom Rokom Cvetkovom, ki je koordinator kaskaderjev za Evropo, odšla na snemanje, kjer je želela sodelovati kot kaskaderka. Tam so jo opazili pomembni televizijski ustvarjalci in jo povabili na igralski 'casting' za vlogo v seriji. Tjaša jih je popolnoma prepričala, saj se je odlično znašla, in vloga je bila njena.

"Za kaj gre in kje bomo snemali, še ne morem povedati, lahko pa razkrijem, da se bodo v seriji pojavila tudi znana filmska in televizijska imena," nam je zaupala 29-letnica, ki je izjemno vesela in srečna, da je prišlo do tega sodelovanja.

"Veseli me vse, kar se dogaja za kamero, pred kamero, na motorju ali avtu," je v smehu dejala zgovorna ljubiteljica adrenalina.

B. M.

Priporočamo