To čudno darilo je Melani Trump za 50. rojstni dan dobila od Donalda Trumpa, ne boste verjeli svojim očem

To čudno darilo je Melani Trump za 50. rojstni dan dobila od Donalda Trumpa, ne boste verjeli svojim očem (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2022

Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je od svojega moža za 50. rojstni dan dobila precej nenavadno darilo, ki ga morda ni bila prav preveč vesela.

Ko je lepa Melania Trump leta 2020 praznovala 50. rojstni dan, so čestiteke prihajale z vseh koncev sveta, prava tako pa tudi razkošna darila, med njimi še posebej izstopajo krožniki iz porcelana v vrednosti 20.000 evrov. Prvi dami jih je podaril katarski šejk. 

A seveda so vsi želeli vedeti, kakšno darilo ji je podaril njen mož, nekdanji ameriški predsednik Donald Trump, ki pa pri izbiri ni imel prav srečne roke, darilo pa ni bilo niti najmanj romantično.

Preko svojega dobrodelnega sklada in s pomočjo bostonskega časopisa Atlantic je namreč želel sprožiti akcijo zbiranja rojstno dnevnih želja za Melanio.

Njegov namen je bil, da bi milijon Američanov podpisalo rojstno dnevno čestitko za prvo damo, ob tem pa bi morali vsi zapisati še svojo poštno številko, telefonsko številko in elektronski naslov. Donald je očitno želel Melanijin rojstni dan izkoristiti za zbiranje podatkov svojih državljanov.

Verjetno takšnega darila ni bila preveč vesela in verjetno se je moral Donald odkupiti s čim drugim, da je pozabila na takšen spodrsljaj.