To je 11 let mlajši mož Hajdi Korošec Jazbinšek, kaj ni pravi lepotec

To je 11 let mlajši mož Hajdi Korošec Jazbinšek, kaj ni pravi lepotec (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
13. 8. 2020

Hajdi Korošec Jazbinšek je svojega zdajšnjega moža Urbana Jazbinška spoznala kar na banki, kamor je prišel odpreti račun, ona pa je bila takrat tam zaposlena, nato pa se je med njima vse začelo zelo odvijati zelo hitro.

"Zelo sem srečna. Vse med nama se je dogajalo zelo hitro. V nekaj mesecih sem zanosila, v letu dni sva zaživela skupaj," je v intervjuju za TV Veseljak povedala Hajdi, ki ima danes z Urbanom dva otroka, skupaj pa vodita tudi zelo uspešno podjetje, ki se ukvarja s prodajo otroške opreme in dodatkov.

Danes se zdi, da se starostna razlika med njima sploh ne pozna, saj je Hajdi še vedno tako zelo mladostna, kot da bi bila v poznih dvajsetih letih. Skupaj imata sina Evana in Danteja, ki sta prava mala sončka, Urbana in Hajdi pa povezuje tudi velika strast do potovanj in kulinaričnih užitkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes je moj srečen dan, zato ker je to rojstni dan mojega moža, partnerja in najboljšega prijatelja. Dolgo časa nisem verjela, da popoln partner obstaja ampak, ko je v moje življenje kot komet 💫uletel Urban, se je moje mišljenje glede tega spremenilo. Si več kot sem si sploh želela in tvoje lepo srce, iskrenost, skrb in toplina me vedno znova ganejo. Najraje pa se s tabo smejim in upam, da se bova še veliko skupaj smejala. Vse najboljše dragi moj, ker si ti to res zaslužiš ❤️ P.S. Torta je bila res za nič, tako da bodite veseli, da vas nismo mogli povabiti na praznovanje 😂🥳 #praznujemo #rojstnidan #karantena #ostanidoma #happybirthday #happybirthdayhoney #familyfirst #couplegoals #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #supermamehr #mamilajf #daddytime #momlife #momlifebelike

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Priporočamo