To je 15 let starejši srčni izbranec Ane Tavčar Pirkovič, presenečni boste, kdo je njen mož

To je 15 let starejši srčni izbranec Ane Tavčar Pirkovič, presenečni boste, kdo je njen mož (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
6. 7. 2020

Ana Tavčar Pirkovič je že nekaj let poročena s televizijcem Igorjem Pirkovičem, s katerim ima tudi dva otroka.

Nujno razmerje je vse od začetka pritegovalo veliko medijske pozornosti, saj je televizijec Igor Pirkovič kar 15 let starejši od lepe Ane Tavčar. Na začetku razmerja se je morala voditeljica dolgo časa otepati bolečih medijskih zapisov, da je z Igorjem zgolj zato, da bi ji utrdil pot na televizijske ekrane in da se je povsem preračunljivo podala v to razmerje.

Kitajski horoskop 2021: Prihaja leto kovinskega Bivola (kar po tradiciji pomeni SREČNO leto)

Ana ni skrivala, da so jo takšni medijskih zapisi še kako boleli in da ji ni bilo vseeno, ko je o tem nenehno brala in se borila, da bi ljudi prepričala, da temu ni tako. "Mislili so, da sem neko mlado dekle, ki se je zaljubilo v starejšega moškega, zagotovo se za tem skriva interes. To me je zelo prizadelo, saj sem vse skupaj začutila kot veliko krivico. Na televizijo sem prišla z neomajno voljo in navdušenjem, šele pozneje sem spoznala svojega moža. Ječala in vpila sem v nebo, da ni res, kar pišejo, a me nihče ni poslušal. Bolj prikladno je bilo reči: 'Aha, zato si zdaj pred kamerami.' Nato sem se na neki točki zaprla, ker so me nekatere stvari preveč bolele. Potem se je moja pot skristalizirala, obstala sem in delala samo to, kar želim delati, se omejila in pustila, da je intima le moja," je v intervjuju za Slovenske novice pred časom povedala Ana Tavčar.

No, verjetno jih ni malo, ki Igorju Pirkoviču še kako zavidajo, da ima ob sebi tako zelo lepo srčno izbranko in si seveda želijo, da bi bili na njegovem mestu. Kakorkoli že, Ana je v preteklosti priznala, da je bil njen zakon že tik pred razpadom, a sta se na koncu odločila, da ga ohranita in danes se zdi, da je njuna ljubezen trdnejša kot kdajkoli prej.