To je astrologinja povedala o slavni kuharici Ani Roš in vse to se ji obeta

To je astrologinja povedala o slavni kuharici Ani Roš in vse to se ji obeta (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 6. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, naši slavni kuharici Ani Roš napoveduje odhod v tujino.

"Odnosi so za Ano zelo pomembni, saj ima v znamenju tehtnice Urana in Plutona, ki ji dajeta sočasno ideje in možnost ekstravagantnega in nenavadnega sodelovanja ter moč in intenzivnost v vsem, kar ji je pomembno. Ima močan instinkt za odnose, ki mu mora slediti. Pri tem ji je pomembno, da so odnosi jasni in iskreni ter se zna o vsem pogovoriti, če vidi smisel na dolgi rok. To ji namreč omogoča Saturn v znamenju dvojčkov.
Edino, kar je verjetno moteče in ji dela težave v življenju, je njen Kiron – rana življenja v znamenju ovna, ki jo dela občutljivo za prve stike. Prehitro lahko odreagira s pobegom ali z zaščito, pri tem pa se premalo zaveda, da je prav s to senzibilnostjo in občutljivostjo naravni zdravitelj za vse ljudi, ki jih sreča.

Leto 2021 jo podpira prav v njenem poslanstvu, v spremembah, ki jih bo morebiti aktivirala v tujini. Sočasno pa ima podporo pri stiku z javnostjo, sodelovanju in v vseh prijateljskih odnosih."

Vir: Dobra karma