TO je družba, v kateri je Jan Plestenjak preživel konec tedna, presenetilo vas bo!

TO je družba, v kateri je Jan Plestenjak preživel konec tedna, presenetilo vas bo! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 1. 2022

Proste konce tedna marsikdo izkoristi za to, da se poda na lepše. Slovenija je polna skritih in čudovitih kotičkov, kar naš priljubljeni pevec zelo dobro ve. Tudi sam se pogosto poda raziskovat kraje, v katerih najde mir in sproščenost.

Kot je Jan Plestenjak pokazal v Instagram zgodbi, je minuli vikend vsaj delno preživel na čudovitem koncu Slovenije, v Prekmurju - natančneje na Goričkem. A pri tem ni bil sam, družbo mu je delal nihče drug kot Čuk Jože Potrebuješ.

Preberite še: Ooo, poglejte si, v čigavem naročju se zdaj greje Ana Klašnja, res so lepi prizori

Kot gre sklepati iz Janove objave, sta obiskala Krajinski park Goričko, kjer se nahajajo tri goričke "iže" oziroma hiše - indašnja, velbana in konopljina iža. Videti je, da sta se pri tem imela nadvse lepo. Jan ni razkril, ali sta se ob tem morda še dogovorila za kakšno glasbeno sodelovanje.

Jan Plestenjak

Sicer pa je Jan že večkrat pokazal, da je navdušen nad lepotami naše države. Rad se poda na kakšen izlet, ko pa je doma, v Strunjanu, pa se pogosto odpravi na sprehod ob obali. Ne razkriva, kdo mu pri tem dela družbo, a že pred časom je razkril, da ima dekle, o drugih podrobnostih pa ne govori, saj želi svojo zasebnost obdržati zase.