To je Goran Dragić povedal prvič po ločitvi, to je sporočil svoji ženi Maji

To je Goran Dragić povedal prvič po ločitvi, to je sporočil svoji ženi Maji (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2021

V teh dneh še vedno odmeva novica, da se ločuje slovenski košarkarski as Goran Dragić, zdaj pa se je na Instagramu oglasil tudi sam in povedal pomenljive besede.

Goran Dragić se je že vrnil na sončno Florido, kjer mu družbo delata tudi hčerka in sin. Na Instagramu je v razigranih storyjih pokazal, kako sta malčka v dnevni sobi naredila bunker in se igrala skrivalnice.

A bolj kot to je pomenljiv story, v katerem je Goran prepeval pesem popularnega srbskega pevca Radiše Trajkovića Đanija, z naslovom Sam sem: "Zbogom, naj te sreča spremlja, jaz pa bom nekje našel svojo srečo," je pel Goran, v ozadju pa je moč videti njegovo čudovito vilo z bazenom, ki jo je že pred leti kupil v Miamiju.

Verjetno je s tem povsem dobro povzel, kako se počuti v teh dneh, prav gotovo pa so bile te besede namenjene njegovi ženi Maji, s katero sta bila poročena osem let, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka.

Za zdaj se zdi, da so vsi nazaj na Floridi, vsaj, če gre soditi po zapisih na Instagramu, mnogi pa upajo, da boleča ločitev ne bo preveč vplivala na Dragićevo igro v ligi NBA, ki se nezadržno bliža.