TO je jekleni lepotec, ki ga ima v garaži Sanjski Blaž Kričej Režek, razkril je, kaj ga je prepričalo, da se je odločil zanj

TO je jekleni lepotec, ki ga ima v garaži Sanjski Blaž Kričej Režek, razkril je, kaj ga je prepričalo, da se je odločil zanj (foto: Instagram/Sanjski moški) Instagram/Sanjski moški
30. 11. 2022

Ne skriva dejstva, da je navdušen nad navtiko, a tudi avtomobili so mu pisani na kožo.

Gledalci šova Sanjski moški so doslej že dodobra spoznali Blaža Kričeja Režeka in o njem že marsikaj izvedeli. V intervjuju za našo medijsko hišo oziroma za Avto magazin pa je razkril nekaj, kar je bila za številne še neznanka - kakšnega jeklenega konjička skriva v svoji garaži.

Zdaj vozi popolnoma nov avtomobil, v katerem se - kot pravi sam - počuti zelo domače. In za kateri avto gre?

"To je novi Golf GTI 8. generacije, ki sem ga dobil od podjetja Autodelta. Vesel sem, da smo sklenili sodelovanje, predvsem ker razumejo mojo zgodbo in vizijo, torej to, da je zgodba večja od samega avtomobila. Kje naj začnem?! To je avto, ki zmore vse. Hiter, praktičen, tehnološko dovršen in precej bolj dostopen kot superšportniki, o katerih smo govorili prej."

vir: Avto Magazin

Dodal je še, da je najbolj pomembna stvar, da je ta avto zabaven in da se v njem pelje z nasmehom. Pravi, da je dobra energija nalezljiva tudi za njegove sopotnike. Rabil je avto, ki lahko pelje najmanj štiri osebe, saj zaradi novih projektov pogosto potuje v družbi.

V intervjuju, ki ga lahko preberete TUKAJ, je sanjski Blaž razkril še marsikaj o sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)