To je Ksenjina simpatija iz šova Parovi

Ksenija in Nikola sta se objemala ob pesmi Titanic. (foto: Youtube Parovi) Youtube Parovi
8. 3. 2017

Ksenija Kranjec vse od 25. decembra, ko je vstopila v vilo šova Parovi vzbuja pozornost medijev celotnega Balkana. In dobila jo je tudi v tem tednu, ko so se med Ksenijo in nekdanjim nogometašem Nikolo Lakićem zaiskrile prve iskrice.

S 33 - letnim Srbom sta sta se 'ujela' v trenutku, saj se je Nikola šovu pridružil pred kratkim, tuji mediji pa so se na podlagi posnetka - ki je bil kasneje odstranjen iz interneta - razpisali o tem , da sta se zvezdnika prepustila tudi posteljnim užitkom. In čeprav so ti v tovrstnih šovih prej stalnica, kot izjema, poročajo o eni posebnosti, saj naj bi njuna posteljna akcija trajala kar 45 minut.

Po akciji naj bi Nikola Ksenijo vprašal, ali bi bila njegovo dekle, ko pa je ugotovil, da svetlolaska nima istih želja kot on, se je razjokal.

In čeprav vam z dokazom tokrat ne moremo postreči, smo pobrskali po posnetkih minulega tedna in našli kar nekaj nežnih trenutkov med Ksenijo in Nikolo, ki dokazujejo, da je med njima vsaj simpatija, če ne že kaj več. 

Kdo je Nikola?

Nikola je 33 - letnik iz Beograda, ki se vse od svojega sedmega leta ukvarja z nogometom. Pred šovom Parovi se je Nikola že enkrat predstavil pred kamerami resničnostnega šova, saj smo ga lahko spremljali v oddaji Farma lansko leto. "Nisem v zvezi, bi si pa želel biti, vendar se v tem norem svetu težko najde kakšno normalno dekle," je povedal ob vstopu v hišo in dodal, da ljubezen v šovu sicer ni ena od stvari, ki bi si je želel.

Priporočamo