To je lepotica, o kateri se že nekaj časa šušlja, da je nova srčna izbranka Mihe Hercoga (+izjava Mihe Hercoga)

10. 6. 2023
Deli
To je lepotica, o kateri se že nekaj časa šušlja, da je nova srčna izbranka Mihe Hercoga (+izjava Mihe Hercoga) (foto: Arhiv)
Arhiv

Glasbenik Miha Hercog je uradno še vedno samski, mnogi pa se seveda sprašujejo, če mu ob večerih morda vseeno ne dela družbe kakšna postavna lepotica.

Glasbenik Miha Hercog je v začetku leta presenetil javnost s svojo ločitvijo od pevke Saše Lendero, kar je vzbudilo veliko zanimanja med njegovimi oboževalci. Nedavno pa so se pojavile govorice o njegovi morebitni romanci s postavno Tadejo, ki je dobro znana kot ustanoviteljica projekta Tadejin svet joge, priljubljenega programa, ki je osvojil mnoge privržence.

Čeprav je anonimni vir trdil, da med Miho in Tadejo cveti romantično razmerje, je glasbenik to zanikal. Kljub temu pa je dejal, da sta dobra prijatelja in da Tadeji všečka njene objave na Instagramu, kjer je Tadeja izjemno aktivna. "Ne drži, Tadeja je prijateljica, še vedno sem samski. Kaj vse sem že slišal, zakaj sva šla narazen, samo smejim se temu. Tudi to, da so me dobili z mladoletnikom in da sem gej. Ne drži, da sem bil nezvest, mah kje pa, nihče ni bil nezvest. So bili drugi razlogi, o katerih pa ne bi," je povedal za Žurnal24.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadeja Krzic (@tadejinsvetjoge)

Miha je tudi javno spregovoril o svoji ločitvi od Saše Lendero in pojasnil, da razlogi za njuno razhajanje niso povezani z nezvestobo, kot je trdil anonimni vir. Poudaril je, da je bilo ozadje njune ločitve povsem drugačno in da so bile v igri druge osebne težave.

Glasbenik se je odzval na informacije, ki so zaokrožile v medijih, in izrazil obžalovanje nad razširjanjem neresnic. Poudaril je, da je ločitev zasebna zadeva in da si želi, da bi spoštovali njegovo in Sašino zasebnost.

Nekaj mesecev po ločitvi se Miha Hercog osredotoča na svojo glasbeno kariero in se trudi ohranjati dobre odnose s Sašo zaradi njune hčerke Arie. Kljub govoricam o romanci s Tadejo je jasno, da je trenutno osredotočen na glasbene projekte in premagovanje izzivov, ki so se pojavili v njegovem življenju.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.