To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni?

23. 11. 2023
Deli
To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni? (foto: Instagram / @tina_gaber)
Instagram / @tina_gaber

Očitno sta se obe dami res lepo zabavali in uživali ...

Tina Gaber, srčna izbranka premierja Roberta Goloba, tu pa tam javnosti pokaže, kaj počne v svojem prostem času. Tako je zdaj razveselila z lepim prizorom - bila je v družbi svoje mame, s katero sta očitno zelo povezani in se znata imeti še kako dobro.

Rebeka Dremelj s strahom segla v škatlo, a kar jo je tam čakalo, je mnoge kar šokiralo

V svoji Instagram zgodbi je objavila krajši posnetek, ki je nastal v MGL-u oziroma v Mestnem gledališču ljubljanskem. Odpravili sta se na ogled predstave, a vseeno si je vzela čas za svoje sledilce in pokazala, kako se imata. "Mami me je odpeljala na zmenek, zdaj pa nima časa zame," je Tina dejala na posnetku in še pokazala, kako se njena mama pogovarja z drugimi obiskovalci.

Cameron Diaz nekoč ena od najlepših igralk, takole pa je videti pri 51 letih

Potem jo je poklicala: "Mami," in gospa se je obrnila prodi kameri. Čeprav slika ni najbolj jasna, se nam zdi, da je podobnost med njima očitna. Tudi njena mama ima temne in rahlo skodrane lase, ki ji segajo do ramen. Urejena je elegantno, prav tako, kot je vedno urejena njena hčerka Tina, na katero je zagotovo zelo ponosna.

Tina Gaber v družbi svoje mame

Tina Gaber v družbi svoje mame

Instagram/posnetek zaslona

Lepo je, da Tina ne skriva dejstva, da je zelo povezana s svojo družino. Pred časom se je razveselila rojstva nečaka, ki mu prav tako posveča svojo pozornost, ko le utegne - ali ko njegova mamica oziroma Tinina sestra potrebuje varuško. Zagotovo se cela družina, ko je na kupu, vedno ima veliko za pogovoriti in prav vsi se potrudijo, da je njihov odnos resnično lep.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ