TO je mojstrovina, ki jo je Darja Gajšek ustvarila skupaj s hčerkico Emo, res pohvale vredno! (ups, je razkrila še nekaj?!)

TO je mojstrovina, ki jo je Darja Gajšek ustvarila skupaj s hčerkico Emo, res pohvale vredno! (ups, je razkrila še nekaj?!) (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
1. 12. 2022

S svojimi veščinami sta navdušili pevkine oboževalce, ki so jima družno sporočili: Kapo dol!

Darja Gajšek, voditeljica in pevka, je začetek adventa obeležila z lepo objavo na družbenem omrežju - pokazala je, kaj sta ustvarili s hčerkico Emo. Gre za čudovit adventni venček, ki že krasi njihov dom.

Vaaau, takega jeklenega lepotca bo odslej imela v garaži Saša Lendero, marsikdo ji zavida, ona pa je navdušena!

Številni pa so se spraševali, ali je v ozadju mogoče videti novo kuhinjo v hiši, ki jo Darja in njen soprog Alen Janković že nekaj časa obnavljata. No, na odgovor bo treba očitno še nekaj časa počakati, a če bo to njihova nova kuhinja, lahko res rečemo, da je čudovita.

S fotografijo je Darja sledilcem zaželela lep začetek adventnega časa in takoj so se oglasili komentatorji, ki so jo spraševali, ali je venček naredila sama. "Naš venček sva ustvarili kar sami z Emo. 🥰 Cel dan sva se prebijali skozi ideje in želje do realizacije. Zdaj pa naj sije do božiča," je odgovorila pevka.

Aneta Andollini ima danes tako lepo hčerko, kaj ni čista kopija svoje mami

Dodamo lahko samo to, da sta res zelo ustvarjalni in da imata vsekakor občutek za estetiko. Ema je bila gotovo vesela, da sta z mamo kakovostno preživljali skupne trenutke, ki sta jih izkoristili za nekaj lepega. Darjo decembra čaka kup obveznosti, zato svoj prosti čas preživlja z najbližjimi in v krogu tistih, ki ji pomenijo največ. Zagotovo si bo med prazniki vzela nekaj prostih dni, da bo v miru pripravila vse potrebno za božič in novo leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)