To je morski dom Alenke Košir in mnogi ji ga močno zavidajo, ker je sanjski

2. 5. 2023
Deli
To je morski dom Alenke Košir in mnogi ji ga močno zavidajo, ker je sanjski (foto: Instagram Alenka Kosir)
Instagram Alenka Kosir

Alenka Košir ne skriva, da obožuje poletje in da komaj čaka, da pride tisti čas v letu, ko lahko malo upočasni svoj tempo in se posveti sebi in uživa v sladkem niču.

Alenka Košir je pokazala, da je mini počitnice preživela na morju, kjer sta z njenim srčnim izbrancem že pripravila prikolico in postavila vse kar je potrebno za novo morsko sezono, ki se seveda bliža z nezadržno hitrostjo in seveda se poletja tudi Alenka že zelo veseli.

Tudi to leto ga bo preživljala na Velem Lošinju, ki ji je že dolgo nazaj zlezel pod kožo in kjer se res počuti kot doma in ne skriva, da je to za njo sanjski košček sveta, kjer najde svoj mir, si napolni baterije in kjer se morda rodi tudi kakšen kreativni projekt, ki se v njene misli prikrade takrat, ko je povsem sproščena, naspana in lahko uživa v sladkem niču.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenko)

No, nam se zdi, da ji bodo mnogi tole njeno morsko oazo kar malo zavidali, saj je videti zares sanjsko in ni čudno, da Alenka že komaj čaka, da se začne tisti čas v letu, ko bo lahko zares na polno uživala na morju.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem