TO je obleka, ki jo je Nataša Pirc Musar izbrala za kronanje kralja Karla III, pokazala jo je kar sama

6. 5. 2023
Deli
TO je obleka, ki jo je Nataša Pirc Musar izbrala za kronanje kralja Karla III, pokazala jo je kar sama (foto: Profimedia)
Profimedia

Kronanja v Veliki Britaniji se udeležujejo številni državniki, med njimi tudi naša predsednica Nataša Pirc Musar.

Karel III. je s 74 leti najstarejši okronan kralj v britanski zgodovini. Kronanja se je udeležila tudi slovenska predsednica Nataša Pirc Musar, ki je že postregla s prvimi fotografijami iz zgodovinskega dogodka, ob tem pa razkrila, kakšno obleko je izbrala za to priložnost.

Medtem ko se je množica ljudi na ulicah Londona trudila, da bi vsaj za trenutek ugledala bodočega kralja, ki se je s kočijo pripeljal v opatijo, je Nataša Pirc Musar to priložnost, ki je hkrati pomemben diplomatski dogodek, izkoristila za kratka srečanja z nekaterimi izmed prisotnih voditeljev.

"Pred začetkom obreda kronanja še prijetni in koristni pogovori s številnimi državniki," je zapisala ob fotografijah, ki jih je delila na Twitterju. Kronanja se je udeležila s soprogom Alešem Musarjem. Za ta dogodek je izbrala lepo in elegantno modro obleko, zraven pa je kombinirala še modri plašč. Od nakita nosi zlato verižico, svoj videz pa je dopolnila z elegantno črno torbico.

Preberite več na Metropolitan.si

Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu