To je obleka, ki jo Tina Gaber nosila za prvo praznovanje z Robertom Golobom, vsi so gledali le eno

19. 5. 2023
Deli
To je obleka, ki jo Tina Gaber nosila za prvo praznovanje z Robertom Golobom, vsi so gledali le eno (foto: Bobo)
Bobo

Za manekenko Tino Gaber je bilo nedavno praznovanje rojstega dne res nekaj posebnega, saj je bilo obenem prvo, ki sta ga z Robertom Golobom praznovala skupaj.

Vse se zdi, da si bo manekenka Tina Gaber svoj letošnji rojstni dan zapomnila za vedno, saj ga je preživela v objemu svojega srčnega izbranca, predsednika vlade Roberta Goloba. Skupaj sta se udeležila proslave ob prazniku Ljubljane, tja pa sta prišla zelo dobro razpoložena.

Mnogi seveda budno spremljajo vsak korak Tine Gaber, saj jih zanima prav vse, od tega kaj dela v prostem času, do tega, kaj vse se skriva v njeni garderobni omari. Slednje je mnogim modnim kritkom še posebej zanimivo, saj se vedno najde kakšna stvar, ki jo lepi Tini uspejo zameriti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Na obleki, ki jo je nosila za svoj rojstni dan, bi le s težavo našli kakšno napako, mnogi pa so opazovali predvsem njene čudovite noge, ki se zdijo naravnost sanjske in ki so jih na proslavi mnogi opazovali. Težko je bilo mirno sedeti ob njej in seveda so oči mnogim zahajale v njeno smer.

Predsedniku vlade v teh zadnjih mesecih mnogi zavidajo, da ima ob sebi tako zelo brhko lepotico, ki mu že nekaj časa greje posteljo in zdi se, da je njuna sreča zares pristna, saj se vidi, da je med njima prav posebna kemija, ki jo je mogoče videti tudi z letala. Mi jima želimo, da bi njuna ljubezenska pravljica trajala večno.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec