To je obleka, v kateri bo Alenka Košir blestela na vseh zabavah

To je obleka, v kateri bo Alenka Košir blestela na vseh zabavah (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
22. 11. 2019

Alenka Košir je že pripravljena na vse decembrske zabave in vse kaže, da bo najlepša na vseh zabavah, ki se jih bo udeležila v veselem decembru.

Alenka Košir ne skriva, da je rada urejena od glave do peta in da ji urejen stil veliko pomeni. To velja tudi za prihajajoče zabave, na katere se je Alenka že skrbno pripravila.

Veseli december je tako Alenka pričakala v nizkem startu in vse kaže, da bo letos kraljica zabav, saj je njena praznična obleka zares osupljivo lepa. "Ta obleka je T. O. P. Idealna za vsa praznovanja v decembru ... Kljub temu, da je vsa v bleščicah niti malo ne pika, ker je kvalitetno podložena ... Lep kroj poudari to kar je treba ... Super izpade tako z elegantno obutvijo, kot tudi z gojzerji, barve se lepo prelivajo in dopuščajo veliko manevrskega prostora pri izbiri dodatkov," je zapisala Alenka in objavila obleko, ki bo zagotovo pritegnila velik pogledov.

No, treba je priznati, da ima Alenka zares sijajno postavo in da bi ji pristajala prav vsaka obleka, ki bi si jo izbrala. V izbrani obleki bo vsekakor zasijala in le redki so tisti, ki bodo ostali ravnodušni.